Доста интересна сцена се разигра в ефира на Би Ти

...
Доста интересна сцена се разигра в ефира на Би Ти
Коментари Харесай

Ръчичка или краченце хапна ген. Атанасов от тортата с МОЧА?

Доста забавна сцена се разигра в ефира на Би Ти Ви сред водещата Мария Цънцарова и джобния началник на ДСБ военачалник Атанас Атанасов. На въпрос на водещата  по какъв начин е минало коледното празненство на неговата партия и дали е хапнал от фамозната торта с МОЧА, той отговори: " Да, несъмнено, че ще си хапна от тортата ". 

На идващия въпрос " Главичка или краченце? " той отговори яростно: " Как може да се опошлява по този начин? Това е демонстрация на изтощение. Не остана време да разясняваме тематиката с МОЧА - монумента на окупационната алена войска. Толкова години го чакахме това нещо да се случи - да бъде свален този монумент. И тъй като нямаше никакъв метод, по който да се опълчват, се чудят с такова дребнотемие да опошляват тематиката ".

" Крайно време беше този тотем на комунистическата партия да изчезне ", безапелационен беше той.

Ген. Атанасов остави без отговор въпроса " Беше ли вкусна тортата ". Но посочи, че торта, украсена с рязаните елементи от паметника на руската войска на празненството на Демократична България той не е виждал. 

" Ние желаеме 33 години опрощение от комунистическия режим за всички безобразия, които са вършени и по този начин и не сме го получили. Имаше един водач на Българска социалистическа партия, който споделяше, че поемат виновността с мезетата, спомняте ли си? За това никой не се извини ", акцентира Атанасов. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР