Доста играчи се изредиха на стола на богатството от старта

...
Доста играчи се изредиха на стола на богатството от старта
Коментари Харесай

Претендент за 100 000-те хиляди седна в стола на Стани богат

Доста играчи се изредиха на стола на благосъстоянието от старта на новият сезон на играта „Стани богат“, само че дотук рядко някой от тях съумя да се изкачи до сума по-висока от 5000 лева Новият участник, прочут и от шоуто „Един за друг“, който седна против Билалов нощес, даде поръчка за умна игра, с която може би ще стигне до заветната премия. Това не остана неусетно от почитателите на предаването, които до момента се отегчаваха с представянето на множеството участници, изредили се в стола на благосъстоянието.


външна реклама
Като огромен почитател на предаването мога да кажа с чиста съвест, че персонално за мен това е най-хубавият състезател като сложни качества в цялата 20 годишна история на стани богат в България.
Умен, учтив, предвидлив, невъзмутим, самоуверен. С голямо неспокойствие чакам да стане 18:00 часа и да видя по какъв начин е приключила играта му. От сърце му поисквам да е дал отговор вярно и на останалите 4 въпроса и да е спечелил огромната премия от 100 000 лв.. Заслужава го изцяло!

Най-накрая състезател с капацитет за 100-те хиляди лв.. Страхотна обща просвета и огромно самообладание. Наслада е да го гледаш.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР