Доста хора искат да се установят в чужбина за постоянно.

...
Доста хора искат да се установят в чужбина за постоянно.
Коментари Харесай

Държави, в които можете да получите гражданство срещу пари



Доста хора желаят да се открият в чужбина за непрекъснато. Някои са склонни да купуват поданство в страната, където желаят да се открият. Парите могат да ви купят всичко, което е нужно с цел да бъде издадено поданство в някои страни. Закупуването на поданство в брой единствено по себе си се дефинира като поданство посредством инвестиция, при което купувате неподвижен парцел да вземем за пример, който ви дава поданство на страната, в която сте закупили парцел. Ето някои страни по света, които продават поданство против кеш:

Турция


Програмата за поданство на Турция посредством инвестиция получава достъп както до европейските, по този начин и до азиатските пазари. Трябва да извършите подаяние от най-малко 250 000 $. Основното време за обработка на заявката е от шест до девет месеца, започвайки от подаването на заявката до утвърждението му. Основните преимущества включват посещаване на доста страни без нужда от виза. Ако кандидатурата е сполучлива, може да имате право на E-2 виза, която ви разрешава да работите и живеете в Съединени американски щати за пет години.

Черна гора

Минималната инвестиция тук би трябвало да бъде 350 000 евро, от които е 250 000 евро, вложени в недвижими парцели, а останалите 100 000 се подаряват на страната. Срокът за обработка на заявката, до момента в който бъде утвърдено, е към три месеца.

Сейнт Китс и Невис

Сейнт Китс и Невис оферират забавни преимущества със своето поданство, като да вземем за пример е позволено двойно поданство. Не се нуждаете от най-малък престой, визата е безвъзмездна или се предлага при идване и ви разрешава да пътувате до 157 разнообразни дестинации. Кандидатът за поданство би трябвало да е навършил 18 години и да дава отговор на условията, посочени от държавното управление.

Сейнт Лусия

Сейнт Лусия предлага поданство против пари в брой и включва преимущества като паспорт, който ви дава безвизово влизане или виза при идване за над 146 дестинации. времето за кандидатстване за поданство е от три до четири месеца. Сейнт Лусия също утвърждава двойното поданство.

Доминика

Доминика желае минимално подаяние от 100 000 $ за ви се даде поданство там. Времето за обработка на заявката е три месеца и някои от изгодите са безвизово пътешестване до 152 дестинации, в това число шенгенските зони и други Инвестиционната стратегия започва там през 1993 година единствено с цел да подтиква вложенията.

Гренада

Гренада има условие за подаяние от към 150 000 $ във всеки от утвърдените от държавното управление планове за недвижими парцели. Времето за обработка на заявката е три месеца и обезпечава безвизово пътешестване до 153 страни по света, написа money. bg. Програмата за поданство на Гренада започва през 2013 година Гражданството на Гренада също предлага достъп до виза E2, както при Турция.

Антигуа и Барбуда

Основните основни преимущества от приемането на поданство в карибските Антигуа и Барбуда са, че ви дава правото да се преместите от там в Хонг Конг, Сингапур, европейските шенгенски зони и т. н. Трябва да дарите към 100 000 $ на националния фонд за развиване на Антигуа и Барбуда. Времето за обработка е към три до четири месеца.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР