Доста хора имат бенки по лицето, но малко от тях

...
Доста хора имат бенки по лицето, но малко от тях
Коментари Харесай

Мястото на бенката разкрива много за същността ви

Доста хора имат бенки по лицето, само че малко от тях знаят какво е смисъла им.

Всъщност точното място може да разкрие доста за вашата същина.

Ако имате бенка в региона на " третото око ", то вие сте специфичен човек, който има мощно развита вътрешен глас, логическа мисъл и даже може да предвиждате нещата.

Ако бенката ви е под дясната вежда, значи сте доста буйна и по едно и също време ревностна жена, а в случай че е под лявата вежда, то сте дарени с отлична памет и имате доста гении.

Бенка, ситуирана на ъгълчето на окото значи сантиментален и лиричен темперамент и податливост към умствени специалности.

Ако бенката е ситуирана под дясното око, то вие сте способна изцяло да се отдадете на любовта и за вас няма нищо по-важно на този свят. Ако пък е под лявото око – чувствителни сте и доста положителни. Искате да намерите сътрудник за цялостен живот.

Ако имате бенка в средата на горната част на носа си, значи, че обичате пътешествията, творчеството и фантазиите.



А бенка, ситуирана в долната част на носа, това приказва за тежък психически товар, който ви тормози. Също по този начин – доста проблеми в връзките.

Ето какво значат и бенките, ситуирани на бузите. Ако е на дясната буза, то вие сте доста буйни любовници, само че и доста постоянно избухвате. Трябва да сте по-смирени. Ако бенката е на лявата буза, то вие сте склонни към психическо натоварване и меланхолия. Вие просто не обичате еднообразието и то ви унищожава. Имате потребност от нови неща непрекъснато.

Бенката над горната джука демонстрира, че сте жена, която обича независимостта и постоянно постъпва както й се желае. А тази под долната джука разкрива, че сте много несигурни и уязвими и нямат вътрешни сили, с цел да се борят.

Ако имате бенка на брадичката значи за вас фамилията е най-ценно. Обичате спокойния живот, без доста динамичност и звук. Вие сте вярна брачна половинка.

Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР