Доскорошният втори капитан на ЦСКА-София Раул Албентоса, който преди дни

...
Доскорошният втори капитан на ЦСКА-София Раул Албентоса, който преди дни
Коментари Харесай

Вторият капитан разкри: предстои масова чистка в ЦСКА-София, 13 човека си тръгват

Доскорошният втори капитан на ЦСКА-София Раул Албентоса, който преди дни приключи контракта си с алените по избор на притежателите на клуба, даде извънредно любопитно изявление пред mundodeportivo. В него той разкрива, че Гриша Ганчев ще се раздели с 12 или 13 от чужденците в тима.

" В четвъртък предходната седмица притежателят на клуба ми се обади и ми сподели, че обстановката е доста неприятна и че фирмите им имат доста загуби. 90% от парите в клуба идват от неговите компании. Всъщност той ми сподели, че ще се раздели с 12 или 13 чужденци, тъй като не може да издържи. Аз бях един от първите, който сподели, че върша крачка настрана, с цел да оказа помощ на клуба.



Иначе играех и съотборниците ми ме избраха за капитан. Имам опит и хората бяха доста удовлетворени от мен и моето показване. Всъщност президентът съжалява, че напущам, само че подобен е футболът. Можем да се срещнем още веднъж. Имахме тим, който може да се пребори за първенец или най-малко да бъде втори. Бяхме и на полуфинал за Купата ", споделя Албентоса пред испанското издание.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР