Доскорошният вицепремиер в кабинета „Петков” Борислав Сандов се оплака от

...
Доскорошният вицепремиер в кабинета „Петков” Борислав Сандов се оплака от
Коментари Харесай

Сандов заседна в асансьор - обиди се, че фирмата за поддръжка го третира като редови гражданин

Доскорошният вицепремиер в кабинета „ Петков” Борислав Сандов се оплака от 45-минутно „ висене в тъмния асансьор” на кооперацията си.

Той разказа сагата в профила си във фейсбук най-подробно като стартира от позвъняването си към компанията за поддръжка.

За негова жал се оказва, че дежурният механик бил след нощна промяна и разумно го препратил към сътрудник, който на собствен ред не си вдигал телефона,та даже при третото позвъняване никой не обърнал внимание на политика.

Интересно за какво екоактивистът не се е обадил на домоуправителя или съседите си за помощ, което е най-естествено в тази ситуация, а незабавно е задействал по инстинкт държавната администрация.

На четвъртия път се свързах . Обещаха да дойдат бързо. Но очевидно 25 мин не влиза в графата „ бързо”, нищо че асансьорият сервиз е основан в прилежащия квартал. Обадих се още един път. Вдигна ми различен човек и ми се скара, задето съм му търсел отговорност, в случай че не съм приказвал тъкмо с него предходния път. Той не даде обещание да дойдат бързо, само че най-малко за повторно споделих в кой тъкмо асансьор съм затънал. Обадих се на Комисията за отбрана на потребителите, с цел да схвана има ли някакъв очакван в закона период, в който са длъжни да ме извадят от асансьора. Съчувстваха ми, само че не бяха срещали подобен проблем ”, жалва се Сандов.

После му дали телефон на зам.-директора на Държавната организация за механически и метрологичен контрол, който „ пък се обадил на шефа на компанията за асансьорен сервиз, с която очевидно нашия вход има договор”. И по този начин той бил „ спасен” след 5 минути като токът пристигнал

„ Излезнах от асансьора и изчаках техниците пред блока. След малко дойдоха и те. Поговорихме си за връзката в такива обстановки. Добре, че нямам клаустрофобия . И че изпуснах единствено една среща, която не беше супер значима и елементарно я пренасочих за утре”, успокоява се Сандов. Очевидно досегашният министър е решил да занимава обществото с „ действителността на елементарния гражданин”, който обаче надали би „ задвижил държавната машина” толкоз бързо.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР