Доскорошният треньор на вратарите в Арда - Стоян Колев даде

...
Доскорошният треньор на вратарите в Арда - Стоян Колев даде
Коментари Харесай

Бивш вратар на ЦСКА: Ще бъде хубаво, ако Стамен Белчев отново поеме отбора

Доскорошният треньор на вратарите в Арда - Стоян Колев даде изявление за сътрудниците от " Тема Спорт ". Той е на мнение, че ще бъде много хубаво, в случай че Стамен Белчев още веднъж поеме ЦСКА. Бившият " червен " пазач обаче е неприятно сюрпризиран от неувереното показване на " армейците " през този сезон. Ето какво сподели той:
 Поискаха съд за
Поискаха съд за " измисления втори ЦСКА "

Вижте мнението на Светла Петрова

" Би било хубаво да се върне Стамен Белчев в ЦСКА. Той е български треньор, с разбирания и упоритости, също така е работил с към половината футболисти в ЦСКА. Запознат е чудесно с ситуацията, с управлението....Времето ще покаже дали ще се завърне. Смятам, че би било хубаво български треньор да поеме ЦСКА. С чужденците, даже и с потвърдените имена, някак не се получават нещата. Не желая да подценявам работата им, само че който не е живял в българската реалност, мъчно се приспособява.

На мен Черниаускас ми подхожда една концепция повече от Бусато. Да, той има някои грешки, проблемите му в играта с крайници бяха забележими. Но Черниаускас разполага с други мощни качества. За мен е много съществено равнище. Бусато също демонстрира постоянни изяви, записа и един от най-дългите интервали без гол в елита. За мен обаче това не е кой знае какъв индикатор за класата на един вратар, тъй като не е единствено негова заслужа. И въпреки всичко Бусато демонстрира израстване, възползва се от шанса си.
 Радостин Василев: ЦСКА маркетингово наподобява на Ловеч
Радостин Василев: ЦСКА маркетингово наподобява на Ловеч

" Ганчев не искаше да оздравява клуба "

ЦСКА е неуверен, което за мен е изненадващо. Има класни играчи, само че може би част от тях си имат някакви проблеми, не се усещат във форма...Доста съставни елементи въздействат на футболистите. А и в ЦСКА има доста чужденци, които идват от разнообразни култури и жанр на състезател. Колкото и да споделят, че футболът ни е слаб, в България се играе мъчно. Темпото може да е по-бавно, само че не е разходка в парка.

Желанието ми е ЦСКА и Локо (Пд) да са на край за Купата на България. Мисля, че има огромен късмет да се случи това ", приключи Колев.
 В ЦСКА към този момент работят по лятната селекция
В ЦСКА към този момент работят по лятната селекция

Клубът ще притегли най-малко четирима нови
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР