Доскорошният треньор на ЦСКА-София Люпко Петрович наруши медийното мълчание. Точно

...
Доскорошният треньор на ЦСКА-София Люпко Петрович наруши медийното мълчание. Точно
Коментари Харесай

Люпко: Може да съм като селекционер за ЦСКА

Доскорошният треньор на ЦСКА-София Люпко Петрович наруши медийното безмълвие. Точно 20 дни откакто подаде оставка, сърбинът разкри какви са били аргументите да си тръгне. Той приказва и за дуела с Локомотив (Пловдив) пред " Тема спорт ". Петрович бе на трибуните на “Лаута”, само че акцентира на няколко пъти, че не се меси в работата на треньора Милшо Крушчич, а е бил просто фен на срещата. Носителят на КЕШ с Цървена звезда обаче загатна, че е допустимо и отсега нататък да работи с ЦСКА-София.

“Прочетох някои неща в медиите, че надали не съм още в управлението и по тази причина съм бил на мача. Но аз просто отидох да го виждам. Нямам нищо общо с тима. Крушчич е надарен и добър треньор, доста трудолюбив. Аз нито съм бил на тренировките, нито нищо. Бях няколко дни в Сърбия, по-късно се върнах в София. Пак споделям обаче, че не отивам на тренировките. Всичко е в ръцете на Крушчич, не е належащо да му се оказва помощ. След мача дружно с шефовете коментирахме играта, съдийството, пропуснатите благоприятни условия, само че това не значи, че съм ръководител”, показа Петрович.

“ЦСКА продължава да ме интересува, само че повече в никакъв случай няма да работя като треньор на тима. Възможно е да оказвам помощ със селекцията, да виждам играчи за тима. Може да съм като селекционер за ЦСКА, в случай че Гриша Ганчев желае да оказа помощ по някакъв метод. Но с първия тим съм завършил, това е затворане страница. Вярвам, че Крушчич е надарен и мисля, че ще води сполучливо ЦСКА”, добави Люпко.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР