Доскорошният треньор на Лудогорец - Димитър Димитров може да се

...
Доскорошният треньор на Лудогорец - Димитър Димитров може да се
Коментари Харесай

Херо поема към Казахстан

Доскорошният треньор на Лудогорец - Димитър Димитров може да се завърне в Казахстан, оповестява " Тема Спорт ". Интерес към него демонстрира един от водещите тимове в страната.

Според осведомени Херо даже към този момент е водил диалози с управлението на въпросния клуб. Димитров е без работа от 6 юни насам, откакто самичък реши да напусне Лудогорец.

59-годишният бургазлия работи две години в Иртиш Павлодар - от 2015 до 2017 година Той даже бе разгласен за почетен жител на Павлодар. През предишното лято отстрани Дунав от Лига Европа, а малко по-късно - в средата на август, пое Лудогорец.

Херо направи отбора първенец за 7-и следващ път, а го изведе и до елиминационната фаза на ЛЕ. Разградчани обаче отпаднаха на 1/16-финалите от Милан. В шампионата под управлението на Димитров пък тимът изравни върха на Левски от 14 следващи победи.

За работа в Казахстан се ослушва и различен роден треньор -Стамен Белчев, който до неотдавна беше отпред на ЦСКА-София. Той е непосредствен другар със Станимир Стоилов и не е изключено да стартира в локален клуб след рекомендации на Мъри.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР