Доскорошният шеф на българските съдии - Виктор Кашай, бързо си

...
Доскорошният шеф на българските съдии - Виктор Кашай, бързо си
Коментари Харесай

Бившият шеф на съдиите Виктор Кашай запона работа в австрийския футбол

Доскорошният началник на българските съдии - Виктор Кашай, бързо си откри работа. От новия сезон той ще е механически шеф в съдийския отдел на Австрийския футболен съюз.
Прочетете още
Бившият маджарски рефер бе показан публично, а уеб сайтът на австрийската федерация го разгласи за “топ трансфер ”. Припомняме, че локалният клубен футбол заема 10-о място в ранглистата на УЕФА, до момента в който България е със 17 позиции по-назад.

“Много съм удовлетворен, че мога да работя за развиването на съдийството в Австрия и да дам своя принос. При договарянията бързо забелязах, че нашите цели и визии за бъдещето съответстват и приказваме на един език. Животът ми е отдаден на съдийството - както през моите 30 години като деен рефер, по този начин и през последните три години в управлението. Знам какви провокации ни чакат и дружно с Грегори Ринг сме мощно стимулирани да се оправим с тях ”, сподели Кашай.

“С Виктор Кашай успяхме да наемем топ интернационален човек за позицията механически шеф в региона на реферите. Добре пристигнало е да имаме човек с подобен опит. Неговата огромен интернационален опит и позицията му в УЕФА сигурно ще бъдат от изгода за този развой ”, добави Робърт Седлачек, ръководител на съдийската комисия.

“Ние приветстваме заемането на тази значима позиция от почитан експерт с интернационален опит ”, обясни пък изпълнителният шеф на австрийската Бундеслига Кристиан Ебенбауер.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР