Доскорошният съотборник на Александър Албън в Торо Росо – Даниил

...
Доскорошният съотборник на Александър Албън в Торо Росо – Даниил
Коментари Харесай

Бившият съотборник на Албън: Излишно го хвалят за дебюта в Ред Бул

Доскорошният съотборник на Александър Албън в Торо Росо – Даниил Квят не остана впечатлен от дебюта на британеца в Ред Бул по време на надпреварата за Голямата премия на Белгия. Руснакът акцентира, че в по-голямата част от конкуренцията той е бил пред него.

23-годишният играч приключи на 5-о място в първия си старт като водач на „ биковете”. През лятната пауза той изненадващо се оказа съотборник на Макс Ферстапен, откакто Пиер Гасли беше пратен в дъщерния Торо Росо поради слаби резултати. Албън започва 17-и и съумя да се подреди тъкмо зад колите на Ферари и Мерцедес, до момента в който Ферстапен отпадна рано поради случай, който докара до разкъсване на предното му окачване.

Квят, който не толкоз от дълго време изтърпя същото намаляване от Ред Бул в Торо Росо, каквото и Гасли, показа мнение, че Албън получава прекалено много похвали. „ Не знам за какво описвате представянето му като чак толкоз добър старт. Той прекара 36 обиколки зад мен, до момента в който караше болид на Ред Бул, а също така беше пред мен на стартовата решетка. Не знам, може би за в бъдеще ще се оправя и по-добре.”

„ Не мога да кажа дали представянето му би могло да бъде и по-добре. Просто разясня това, което видях. Може би той реализира максимума, може би с тази кола не би могъл да се бори за повече. Факт е, че двамата се борихме за позиция и го задържах зад себе си съвсем през цялото съревнование на „ Спа” – писта, където качеството на колата тежи много. Беше ми много приятно”, добави Квят, който беше подценен за същата позиция в Ред Бул.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР