Доскорошният мениджър на Хъл Сити Леонид Слуцкий се завръща в

...
Доскорошният мениджър на Хъл Сити Леонид Слуцкий се завръща в
Коментари Харесай

Слуцкий с изненадващо назначение

Доскорошният управител на Хъл Сити Леонид Слуцкий се завръща в съветския футбол. Той ще работи като съветник на треньорите и управлението на детско-юношеската школа на Ростов. 46-годишният експерт към този момент организира образователен семинар и в границите на два часа показа част от опита си в развиването и налагането на млади футболисти.

" Още през декември обсъдихме със Слуцкий опцията да си сътрудничим и сме радостни, че той одобри поканата ни. Леонид Викторович е потвърден експерт. Той ще оказва помощ на школата ни и на треньорите, които могат да научат доста от него ", показа президентът на Ростов Арташес Арутюнянц.

" Радвам се и с възторг одобрих поканата от Ростов. Надявам се със знанията си да съм потребен за развиването на детския футбол в целия район ", съобщи Слуцкий.

В кариерата си на старши треньор той е водил Олимия (Волгоград), Уралан (Елиста), ФК Москва, Криля Советов и ЦСКА (Москва), където реализира най-големите си триумфи. В началото на сегашния сезон той пое Хъл Сити, само че слабите резултати в Чемпиъншип доведоха до раздялата му с отбора от Чемпиъншип.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР