Доскорошният мениджър на Арсенал Арсен Венгер призова селекционера на Германия

...
Доскорошният мениджър на Арсенал Арсен Венгер призова селекционера на Германия
Коментари Харесай

Венгер подсказа на германците един ход за излизане от дупката

Доскорошният управител на Арсенал Арсен Венгер прикани селекционера на Германия Йоахим Льов да стори всичко по силите си, с цел да може Месут Йозил да се завърне в националния отбор. Бившият ученик на французина се разсърди за рецензиите по негов адрес и след края на Мондила се отдръпна от Бундестима.

“Убеден съм, че Германия се нуждае от Йозил - съобщи Венгер. - Надявам се, че Льов ще успее да го убеди още веднъж да играе за тима. Месут е супер футболист, а и не той беше най-слабият на Световното състезание. Не ми харесва, че той се отхвърли.”

От “маншафта” към този момент признаха, че самият Йозил по всякакъв начин отбягва контакти както със селекционер, по този начин и с други от ръководителите. Льов даже посети базата на Арсенал в Лондон, само че Месут съумя и там да се скрие от него.

2018 - officially Germany's worst year ever!

World Cup humilation
6 losses in 11 matches
15 goals conceded

Is there still light at the end of the tunnel? pic.twitter.com/ZRhFqj188O
— DW Sports (@dw_sports) October 17, 2018
Иначе германците са в огромна рецесия. Във вторник те изгубиха от Франция в Лигата на нациите, което е шестото им проваляне от началото на календарната година. Лига на нациите 4 кръг, вторник 16 октомври  Франция 2:1краен резулат  Германия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР