Доскорошният капитан на младежкия национален отбор Владимир Николов ще подсили

...
Доскорошният капитан на младежкия национален отбор Владимир Николов ще подсили
Коментари Харесай

Славия връща в България доскорошен младежки национал

Доскорошният капитан на младежкия народен тим Владимир Николов ще укрепи офанзивата на Славия за втория дял от сезона, написа „ Мач Телеграф “. Водят се последни договаряния, които да разрешат прехвърлянето публично да стане факт и високият 192 сантиметра нападател да бъде показан публично като попълнение на „ белите “.
 Славия уреди контрола с Динамо (Москва) Славия уреди контрола с Динамо (Москва)
В момента роденият през 2001 година футболист е част от Адмира Вакер, към който се причисли при започване на годината. Във втородивизионния австрийски клуб Николов не може да разгърне качествата си и няма попадение в шестте мача, в които е играл за отбора. За сметка на това обаче при младежите ни той има 7 попадения в 14 мача.

Владо Николов има опит в родния хайлайф с екипа на Септември. Именно от столичния клуб той бе трансфериран непосредствено в Германия. Със съдействието на Красимир Балъков геният подписа с Вирцубргер Кикерс в края на лятото на 2020 година. Тогава отборът бе воден от Феликс Магат и играеше във Втора Бундеслига.

Иначе у нас Влади Николов минава през всички детски и младежки обединения на Футболна академия ДИТ София и ПФК Септември (София), като от сезон 2017/2018 година се готви с мъжкия тим. Той имаше огромна заслуга за извоюваната купа на БФС за младеж старша възраст през сезон 2017/2018, а по-късно взе участие и в младежката шампионска лига с отбора на Септември. Владимир бе капитан и на юношеския народен тим до 19 години.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР