Доскорошният капитан на Левски Андриан Краев е провалил в последния

...
Доскорошният капитан на Левски Андриан Краев е провалил в последния
Коментари Харесай

Андриан Краев отказа трансфер в Русия

Доскорошният капитан на Левски Андриан Краев е провалил в последния миг договорка сред Левски и съветският Ростов, където „ сините “ продадоха Роналдо, написа dsport.
Прочетете още
Бившият капитан на тима не пожела да преподпише контракта си, който изтича лятото, и по тази причина управлението го в профил от подготовка с първия отбор и го прати да тренира с дубъла. Краев отхвърли да премине в турския Коняспор и се предполагаше, че ще остане до лятото в Левски, когато му свършва контракта.

Във вторник, 20 февруари е имало опция Краев да се събере с Роналдо в отбора от Ростов на Дон, откакто руснаците и „ сините “ са се разбрали за трансфер на стойност близо 250 000 евро.

На самият футболист е била препоръчана доста добра заплата, която той в последния миг е желал да бъде нараснала. Ростов е приел желанието на футболиста, само че е трябвало договорката да стане до вторник вечер. Изненадващо Краев не е показал разпоредителност за прехвърлянето и руснаците са взели различен футболист на неговото място.

Явно халфът ще остане състезател на Левски до лятото, когато ще стане свободен сътрудник и самичък ще избере къде да продължи кариерата си. Дотогава „ сините “ ще му заплащат актуалната заплата.

Иначе Левски направи още един произлязъл трансфер. Тимът преотстъпи полузащитника Нейтън Олдър на Спортист (Своге). Договорът за наем е до лятото на 2024 година. Той дебютира за " сините " на 16 юли 2022 година и има 5 мача с екипа на Левски във всички шампионати.

" Ръководството, спортно-техническият щаб, футболистите и чиновниците на " ПФК Левски " пожелават доста триумфи на Нейтън Олдър в новото предизвикателство ", написаха от клуба. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР