Доскоро Слави я канеше на участията си и продуцираше нейните

...
Доскоро Слави я канеше на участията си и продуцираше нейните
Коментари Харесай

Помните Ли Детето Чудо Крисия!? Явно Слави Не, Защото Забрави За Нея! Много Тежки Дни За Младата Певица, Вижте До Къде Се Докара

Доскоро Слави я канеше на участията си и продуцираше нейните изяви. Но от края на предходната година той не помни за Крисия. С прекратената връзка сред двамата били прекратени и поканите за изяви на младата изпълнителка.

Баща й показа, че тя не получава никакви оферти за работа и това я кара да се усеща зле. Но все пак Крисия прави опити да съживи кариерата си.

Тя към този момент има две независими песни, които е качила във видеоканала си. Предстои издаването и на трета ария, която доста скоро също ще се появи в интернет.

13-годишната изпълнителка е извънредно дейна в мрежата и непрекъснато обновява информацията там освен за професионалния, само че и за персоналния си живот.

Наскоро се появиха клюки, че тя е получила предложение за няколко грандиозни изяви. Но не е била ангажирана за тях поради несъгласия с продуцентите и невъзможността да се направи сделка с тях.

Преди броени дни надарената Крисия имаше присъединяване в родния си град, а дни преди този момент се изяви в Сливен.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР