Доскоро Мария Игнатова избягваше да показва личния си живот в

...
Доскоро Мария Игнатова избягваше да показва личния си живот в
Коментари Харесай

Мария Игнатова провокира Рачков с интимна СНИМКА

Доскоро Мария Игнатова избягваше да демонстрира персоналния си живот в обществената мрежа, само че откогато стана ясно, че с някогашния ѝ Димитър Рачков ще разделят феновете в конкурентните Нова и бТВ, напряко е сменила тактиката, с цел да притегли повече интерес към себе си, написа Hot News.

На 14 февруари русокоската смъкна завесата и сподели съкровен миг с половинката си Ивайло Нойзи Цветков.

За Деня на влюбените водещата на " Папараци " показа в обществената мрежа кадър, на който журналистът нежно я целува по рамото, а тя е прикрила лицето си от неспокойствие. " Тихо ", написа Мария към фотографията, съпроводена с хаштаговете обич и рокенрол.

Цветков, с който Игнатова има връзка сега, споделя, че тя е " нежна, умозрителна, куул, малко като океана на Соларис. Поглъща те, ти се губиш вътре и няма избавление. "

Дали от боязън, че някогашния ѝ Димитър Рачков потегля с конкурентно шоу в ден и час към излъчването на " Папараци ", само че в последно време русокоската е много дейна в генерирането на интерес към себе си.

Какъв по-добър метод от това да показваш гаджето и това какъв брой се обичате, разясняват в средите. До шоуто на Рачков остават броени дни. То ще тръгне по Нова телевизия на 7 март, а дотогава екс-изгората му има малко време, с цел да си подсигури интерес към много безинтересното в последно време " Папараци ", разясняват от уеб сайтът за злословия и всемирски вести.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР