Доскоро Ева Веселинова не можеше да смъкне натрупаните по време

...
Доскоро Ева Веселинова не можеше да смъкне натрупаните по време
Коментари Харесай

Ева Веселинова пак е сексбомба, отслабна след близнаците

Доскоро Ева Веселинова не можеше да смъкне насъбраните по време на бременността си килограми и това доста я мъчеше. Ето, че към този момент е като нова и сигурно от дълго време е подготвена да се върне на екран.

Доскоро някогашната панелистка на Гала в " На кафе " се мъчеше да отслабне, откакто роди близнаците си Борис и Стефания, само че безрезултатно. Изглежда обаче, в това време, тя е разкрила по какъв начин да се втали още веднъж и да приковава вниманието. Потвържденията са в профила й в обществените мрежи.

През последните две години русокоската посвети цялото си време на дребните си наследници, които преди към седмица отпразнуваха със занимателен детски ваучър своите 2 годинки в една от вилите на брега на язовир Доспат, където очевидно майка им постоянно обича да се отдава на глезотиики и вип обслужване.

Нямаше по какъв начин да не направи усещане обаче, че от непотребните килограми на Веселинова няма и диря. Блондинката още веднъж си е възстановила предходния секси тип и евентуално чака добра оферта, с цел да се завърне на екран.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР