Доскоро бях във връзка, но сега вече не съм, разкри

...
Доскоро бях във връзка, но сега вече не съм, разкри
Коментари Харесай

Юруш на маслините! Момичета, Йосиф Миладинов вече е свободен

Доскоро бях във връзка, само че в този момент към този момент не съм, разкри пред кореспондент на медията блянът за всички девойки от Главната в Пловдив - Йосиф Миладинов.

Младокът, който на Олимпиадата в Токио завоюва историческото осмо място на 100 м бътерфлай, е безапелационен, че няма никаква концепция да продължава да тренира някъде другаде, с изключение на у нас.

" Ще си упражнявам в България, защото тук ми е най-добре. Върнах се тук, тъй като ми липсваха приятелите. Имам такива още от ученическите си години преди да заминем за Германия и Швейцария. Сега споделям дребното си свободно време с тях. А за гаджетата, това е персонален въпрос. Ще кажа единствено, че виждам да не пресилвам, защото може да пречи на тренировките. Доскоро бях в сериозна връзка. Сега обаче не съм. Не, че диря нещо особено, само че човек в никакъв случай не знае по кое време, с кой и по какъв метод ", разкрива персоналните си секрети Йосиф.

Най-добрият ни плувец разгласи, че идващото му присъединяване на огромен конгрес е Световното на 25-метров басейн в Абу Даби през декември. Той приема това като стадий от подготовката му за идващото Световно на 50-метров басейн следващата година през май.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР