Доскоро Бахрейн бе на първо място в света по брой

...
Доскоро Бахрейн бе на първо място в света по брой
Коментари Харесай

Зара замени Бахрейн с Гърция

Доскоро Бахрейн бе преди всичко в света по брой инфектирани с ковид на глава от популацията, ето за какво на жителите на кралството им се постановяваше да съблюдават строгите наредби и да стоят по домовете си.

Точно по този начин и правеше брюнетката Зара, позната ни от първия сезон на риалити шоуто " Big Brother ", която след раздялата си с австралийският лекоатлет Ерик Уотсън, заживя в островната страна. Именно поради тамошните разпореждания брюнетката толкоз от дълго време не бе виждала фамилията си, че за да се почувства допустимо най-близо до тях, преди към месец тя постави коледни чорапи - подарък от майка ѝ, макар голямата горещина на открито, написа life.dir.bg.

Но в този момент очевидно нещата са се трансформирали, защото тя показа със своите почитатели в Инстаграм, че най-сетне е съумяла да напусне Персийския залив и да смени до болежка познатия ѝ пейзаж. Възползвайки се от свободата си, една от първите дестинации, които Зара посети, бе Атина. В обществената мрежа Зара качи няколко фрагмента, показващи разходката ѝ до пропитата с история антична крепост - Акропола, датираща още от Микенската ера.

Публикация, споделена от (@zara_watson_) на Авг 19, 2020 в 2:46 PDT

За своята обиколка по забележителностите на града тя е облякла черна спортна рокля без ръкави, чиято дължина стига доникъде на бедрото. Визията ѝ се добавя от бели спортни обувки и тъмни очила, а неин правилен сателит е фотоапарат, с чиято помощ запечатва красивите гледки из гръцката столица.

Публикация, споделена от (@zara_watson_) на Авг 19, 2020 в 2:57 PDT

Зара посети и античното пристанище на Атина - Пирея, което и до през днешния ден е настоящо. То обезпечава достъп до селището по море от островите в Егейско море и Източното Средиземноморие.

Интересно е, че допреди 5000 години Пирея е бил остров, обвързван със сушата посредством тънка линия земя, която през по-голямата част от годината била потопена под вода, само че през идващите епохи Пирея се оформила като част от сушата.

Публикация, споделена от (@zara_watson_) на Авг 19, 2020 в 2:42 PDT
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР