Досието на garda по случая с Тина Сачуел е в

...
Досието на garda по случая с Тина Сачуел е в
Коментари Харесай

Съдът изслушва досието на Garda по случая с Тина Сачуел в „напреднал етап“

Досието на garda по случая с Тина Сачуел е в „ напреднал стадий “, съдът изслуша тази заран, когато брачният партньор й Ричард се яви в съда на Типеъри като преди този момент е бил упрекнат в убийството на брачната половинка си.

Ричард Сачуел от Grattan Street в Youghal, Co Cork беше упрекнат в убийството на брачната половинка си Tina, на съвещание на окръжния съд Cashel в Co Tipperary на Последен 14 октомври.

Държавата повдигна обвиняване, че на 20 март 2017 година на място в Корк той е умъртвил Тина Сачуел в несъгласие с общото право.

Г-н Сачуел, който е родом от Лестър в Обединеното кралство беше упрекнат, откакто gardaí откри скелетните остатъци на брачната половинка му, до момента в който изкопаваше бетонен под и зазидаше място под стълбището на дома й в Youghal.

Г-н Satchwell (57) се появи посредством видео връзка в окръжния съд в Клонмел във вторник. Сержант Том О’Брайън сподели на арбитър Брайън О’Шей, че се чакат инструкции на DPP по случая. Щатът изиска в допълнение задържане под стража на господин Сачуел до 2 януари идващия.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР