Дошло е времето за експертно правителство от професионалисти, които разбират

...
Дошло е времето за експертно правителство от професионалисти, които разбират
Коментари Харесай

Режисьор: Не вярвам, че сме помъдрели, твърде лесно и бързо забравяме

Дошло е времето за експертно държавно управление от експерти, които схващат от работата си, които са се потвърдили и които демонстрират някакъв политически неутралитет. Ясно е, че партиите диктуват разпоредбите, ясно е, че огромна част от разговора сред двете първи партии няма да разберем какъв е, само че извънредно значимо е хората, които работят в идващия кабинет, да се захванат с належащите задания.

Това разяснява пред Нова тв предприемачът Олга Василевска. 



Двамата претенденти за премиерския стол ми се коства, че са задоволителни като политическо наличие. Нека останалите в действителност са специалисти, да бъдат хора с чисто досие и минало. Ако видя експертно държавно управление от хора със свърщена работа зад себе си, ще се върне доверието на хората, разяснява тя.

В последните дни събитията са като един трен, който минава бързо пред нас. И погледът ни остава закрепен върху вагона, който минава в днешния миг. Днешният миг е кой кой е в описите за държавно управление. И към този момент започваме да забравяме какво е имало в предходните вагони единствено отпреди няколко дни обратно, разяснява режисьорът Ясен Григоров. 

Не имам вяра, че се променяме като общество, че израстваме, че минаваме на друго равнище, тъй като забравяме ужасно бързо огромните проблеми. То по логиката на Борисов, който сподели да оставим Асен Василев в кабинета и да забележим какво ще стане, то по този начин можем да забележим какво ще направи всеки един от нас останалите. Ние за какво да не сме част от ръководството на страната!? Ето това е нещото, което е меганесериозно,  с което аз като жител не съм склонен. Там очевидно има някакви игри и ние естествените хора се опитваме да сме положителни, само че по какъв начин да стане като не можем да си разбираем нещата, уточни режисьорът.

Подло и непочтено е съгласно мен това, че първата политическа мощ върна на президента празна директория с мандата. Аз по този начин и не чух те какво оферират, каква им е визията. Сложиха фигурата на Мария Габриел пред себе си и това е. Избягаха от отговорност, непочтено е, добави той.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР