Дошло е време за решения и за спасение на България,

...
Дошло е време за решения и за спасение на България,
Коментари Харесай

Нинова от Бузлуджа: Дошло е време за спасение на България, народа и на достойнството му

Дошло е време за решения и за избавление на България, народа и на достолепието му.

Това сподели водачът на Българската социалистическа партия (БСП) Корнелия Нинова по време на обичайния Национален събор на левицата под връх Бузлуджа, съобщи Българска телеграфна агенция.

Миналата година по това време бяхме на края на държавно управление, в което участвахме. Бяхме държавно управление в оставка. Но застанахме пред вас с гордо вдигнати чела, тъй като, когато Българска социалистическа партия ръководи, тя потвърждава на процедура, с действителни неща и на всеки български жител, че индивидът е първата ни грижа. В това ръководство се разпростра най-мащабната обществена политика и тъй като доказахме какво значи обществена страна, сподели Нинова пред симпатизантите на Българска социалистическа партия, събрали се на поляната под върха.

Според нея за последната една година се е случила „ замяна на борбата ни за смяна “ на модела на ГЕРБ, „ случи се машинация, по отношение на тези, които повярваха в новите млади сили на смяната “.

„ За една година лодката до Росенец, която акостираше там против корупцията, стана знаме на корупцията и съобщи хиляди хора, повярвали във волята ни за смяна “, добави Нинова.

Тя съобщи, че Българска социалистическа партия е единствената опция на актуалното ръководство. Тази една година беше за нас, българските социалисти, опция за следващ път да потвърдим, че сме същинска, единствената българска, непредаваща България партия, добави водачът на Българска социалистическа партия.

„ За тази една година арогантността, наглостта, измяната, родоотстъпничеството стигнаха до там, че взеха решение да предадат и продадат националния празник на България, националното достолепие на България, националните знаци на България “, сподели Нинова.

„ Посегнаха и на най-святото за българския народ – неговите знаци, знаците на свободата. И каквото и да ни говорите, имало е Руско-турска освободителна война, и ето тук, зад нас, има един връх - Шипка и има един празник - 3 март. И не ни карайте да противопоставяме Кирил и Методий, нашето достолепие, нашата писменост и нашия принос към международната просвета, на нашия ден на освобождението. Няма да ни разделите и по този метод “, сподели Нинова.

 

" Няма да допуснем смяна в Конституцията, която да смени националния ни празник, която да вкара двойно поданство за народни представители и министри и да заличи българската памет. Разбира се ще продължим да се борим за обществена страна, за справедкливост и равни благоприятни условия за всички “, сподели още тя, представена от БНР.

Според нея България може да бъде избавена от Българската социалистическа партия.

Ние сме партията, която е виновна за страна и народ. Имаме потребност от съдружник, тъй като против нас са изправени огромни сили. Нашият съдружник е българският народ, добави водачът на Българска социалистическа партия.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР