Дошло е време за реформи и не е сега моментът

...
Дошло е време за реформи и не е сега моментът
Коментари Харесай

Летящата Козила призна за ГЕРБ: Хич няма да ни е лесно на местния вот

„ Дошло е време за промени и не е в този момент моментът да се вършат решения „ на парче ”. Това съобщи депутатът от ПП-ДБ Елисавета Белобрадова пред Нова.

Летящата Козила разяснява актуалната  декларация с апел към Висш съдебен съвет да спре процедурата по желание на нов основен прокурор до тежката дума на Конституционния съд и до окончателното приемане на предвижданите промени в Конституцията, са внесли в Народното събрание депутати от ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и Движение за права и свободи.

Има мнение от членове на Висш съдебен съвет, че би могло този избор да бъде продължен. „ За нас е значимо да имаме конституционна промяна и план, който да покрива обективно всички промени, които желаеме да реализираме. Важно е този план, когато бъде импортиран в Народното събрание, да отразява всички промени, които желаеме да бъдат заложени в Конституцията.

За връзките ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС тя сподели: „ ние имаме дълбоки разлики, само че имаме да свършим работа за България. На никого не му е прелестно, ние сме експерти, имаме да свършим значими неща ”.

Като съответни задания тя изброи влизане в Шенген, влизане в еврозоната, обособяване на България от съветското въздействие. „ Трябва да знаем, че в случай че се фокусираме върху тези задания, ще можем за известно време разликите ни да минат на втори проект ”, добави Белобрадова.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР