Дошло е време разделно – или ние ще успеем да

...
Дошло е време разделно – или ние ще успеем да
Коментари Харесай

Кирил Петков: Политици от ПП-ДБ са били записвани от службите

Дошло е време разделно – или ние ще успеем да сменим тях или те ще разбият нас и България “, сподели Петков по адрес на прокуратурата и службите

„ Обявяваме информация за интензивно мероприятие против Политическа партия и „ Демократична България “ и опцията за основаване на постоянно държавно управление. Политици от обединението са били записвани по време на работни срещи в Народно събрание и нашите офиси, по време на Изпълнителен, Национален съвет, срещи в Народното събрание. Записи както на хора от Политическа партия, по този начин и на хора от Демократична България. Използвани са записващи устройства в нашите зали “, съобщи съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков. В момента Политическа партия се събират в столичен хотел, с цел да обсъдят окончателния вид, с който акад. Николай Денков ще се опита да сформира държавно управление с втория мандат.

„ Използвани са записващи устройства, извадки от видео диалози и телефони. Тези дейности са работа на службите и дълбоката страна за дестабилизация и неуспех на договарянията за сформиране на държавно управление. Службите знаят, че в случай че се сформира държавно управление, ще сменим техните управления. Но ще създадем дълбоки промени, които целят изкореняването на превзетите хора, чиновници, отдели ”, добави Петков. Прокуратурата също знаела, че минат ли идните законопроекти, тя може „ да бъде прочистена от дълбокото задкулисие “

„ Тези дейности са работа на службите и дълбоката страна за дестабилизация и неуспех на договарянията за сформиране на държавно управление “, съобщи Петков.

„ Дошло е време разделно – или ние ще успеем да сменим тях или те ще разбият нас и България “, сподели Петков по адрес на прокуратурата и службите.

Като инструмент за това Петков уточни, че е употребен „ прочувствено неустойчив политик ” – Радостин Василев, който се проверява от основния прокурор Иван Гешев. Петков засегна и взимането на имунитета на Василев – той първо бил окей да си го резервира, след това се отказал. „ Той е сърдит, че не беше препоръчан за министър. Личната му упоритост да бъде министър на спорта и отводът да бъде в този кабинет го докара до прочувствена неустойчивост “, упрекна Петков досегашния си съдружник. Василев персонално се бил похвалил, че има поддръжката на „ държавни центрове на власт, които не желаят сформиране на държавно управление “. Твърдял, че има и поддръжка от „ лица от тъмния бранш “.

Петков упрекна Василев, че има вяра да стартира собствен политически план като помогне „ да взриви страната “.

„ Над 10 часа записи са синтезирани в 4 минути “, сподели още Петков. Записите на Василев представлявали обособени изречения и думи, извадени от подтекст.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР