Дошло е време да се спуснете от небето на земята.

...
Дошло е време да се спуснете от небето на земята.
Коментари Харесай

Дошло е време да се спуснете от небето на земята

Дошло е време да се спуснете от небето на земята. Вижте какво вещаят звездите за вас.
Овен
През този ден колегата или началника може да са в неприятно въодушевление, заради което той (или тя) може и да не споделя Вашия оптимизъм и скептично да се отнасят към замислите Ви. Не е най-подходящото време за шерване на нови оферти, да се изявявате пред необятна публика, или да се отчитате пред началника си. Не се предлага бракосъчетание, изясняване на връзките с родителите, да сключвате публични споразумения (особено дългосрочни), както и да водите договаряния с адвокати, юристи, купувачи и застрахователни сътрудници. Ако общуването е неизбежно, дръжте се пределно правилно.
Телец
Мобилните телефони са едно от най-големиоте достижения на човечеството в последно твеме! Само че за Вас, Телци, те ще се окажат не средство за връзка, а един тип въже за връзване, защото домашните Ви ежеминутно ще Ви откъсват от работата Ви, с витално значими (по тяхна сметка) неща. Съветът е понякога да не отговаряте на позвъняванията на членовете на фамилията.
Близнаци
Объркали сте някого с някой различен, или просто в този момент виждате прочут човек в нова светлина? Поиграйте си на дедектив и се потопете в предишното. В света на неотдавнашното държание на обкръжаващите Ви хора,, не можете повече да си затваряте очите за някои действия. Възможно е това да е просто част от една цяла картина! Сега, когато в ръцете Ви са всички доказателства,, би трябвало да решите какво да вършиме по-късно. Доверете се на своята вътрешен глас.
Рак
Успехът на фамилния живот на Раците през днешния ден директно ще зависи, дали брачният партньор Ви ще успее да употребява всички благоприятни условия за Вашата отмора. Вероятно Ви е омръзнало да се прозявате сред четири стени и Ви се желае малко независимост. Какво, сътрудникът Ви е ангажиран? Може да отидете да се проветрявате независимо.
Лъв
Макар че Лъвовете се славят със своята смелост, през днешния ден бихте предпочели тя да е още по-глямо количество у Вас, защото Ви предстоят доста по-сериозни неша, в сравнение с разправиите с ревностния любим. Ще се сблъскате с невероятни условия, насоки, недоумение и неточности, а всичко това може да докара до проблеми с връзките Ви с хората – сантиментални, нереален или професионални. Няма да е елементарно, та по тази причина започвайте да действате, до момента в който е време.
Дева
Очакват Ви неприятни промени в персоналния живот. Повече не би трябвало да затваряте очи за събития и обстоятелства, които досега сте предпочитали да не забелязвате. Сега е време да вземете решение. Освен това тъкмо през днешния ден може да си поставите нова цел и да започнете да се стремите към реализирането, а триумфът няма да закъснее. Жизненият Ви тонус е висок и не може да се оплачете от дефицит на сила.Днес може да приключите с доста стартирани преди неща.
Везни
Ситуацията бавно се стабилизира, нещата вървят към оправяне, само че ще се наложи да се помирите с краткотрайните финансови компликации. Бъдете доста внимателни! Опитвайки се да укрепите своите позиции, защото пилеете повече, в сравнение с получавате. За вниманието Ви са почтени единствено най-надеждните планове, желателно – утвърдени от някой от хората, на чието мнение държите и на който се доверявате. Сега към този момент ще можете да се оправите с аргументите за персоналните си проблеми, и да разберете къде са техните корени. Само че не би трябвало да бързате с избора на метод за тяхното решение. Склонни сте да надценявате своите сили и опциите на останалите. Изчакайте малко, и удобното стичане на събитията ще облекчи Вашата задача.
Скорпион
Продължавайте да се показвате като водач – това прави работа. Възможно е, резултатите да Ви накарат да чакате, само че зад себе си ще оставите прекалено много хора. Никой не вижда обстановката по този начин добре, както Вие, а това е доста хубаво. Самолюбиет Ви се разгаря, само че не му позволявайте, да се разгори още повече. Вместо това, минете по пътя на най-малкото противодействие и дочакайте другите да Ви догонят. Те ще могат да поемат тежестта, до момента в който Вие стоите в коридорите, подготвен да скочите назад, в случай че това е належащо.
Стрелец
През този ден ужасно ще Ви се желае, да чуете комплимент от устата на своя обичан човек. Ясно е, че ще се радвате да чуете от устата му хубава дума, само че въпреки всичко бъдете подготвени безусловно на всичко, че дори и на освен това. Впрочем, не си заслужата намерено да питате – резултатът може да бъде противоположен.
Козирог
Днешният ден подготвя към спонтанни решения. Те ще бъдат доста по-ярки и ефектни от от дълго време премислените дейности. Вашия обичан човек ще би трябвало много да се потруди, с цел да притегли вниманието Ви, само че задачата му ще бъде много сложна. Впрочем, той сносно е изучил Вашите привички и навици, та по тази причина все-пак ще успее да се оправи.Ще бъде забавно!
Водолей
От време на време всеки от нас получава опция да се окаже в светлината на прожекторите, изключително що се отнася до връзките. Става въпрос да започнете, прекратите или да ги изведете на кардинално ново, съществено равнище. Сега е настъпил Ваш ред, а Вие несъмнено ще извлечете оптималната изгода от този късмет. Добрите вести се заключават в това. Че няколко благоразумни небесни светила остават нащрек, и ще са повече от щастливи, в случай че съумеят да Ви окажат поддръжка. За всичко, което би трябвало да извършите, се вслушвайте в личната си вътрешен глас.
Риби
Дошло е време да се спуснете от небето на земята. Престанете да зацикляте на предишното. То е завършило и нищо повече няма да се върне. Затова се пробвайте да спазвате отдалеченост с някого или нещо, което Ви предизвиква неприятности. Доверете се на ориста си. Кой знае, къде ще Ви заведе? С каквото и да приключи това, все ще е по-добре, в сравнение с по цели дни просто да седите пред тв приемника.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР