Дошло е време да кажем СТИГА на корупцията, беззаконието и

...
Дошло е време да кажем СТИГА на корупцията, беззаконието и
Коментари Харесай

МК „БАСТА“: Ще се борим за спокойствието и просперитета на врачани

Дошло е време да кажем СТИГА на корупцията, беззаконието и властническото ръководство на община Враца. На „ Местни избори `2019г.” Местна коалиция „ БАСТА “ се явява с цялостна кандидатска листа от 37 съветници. В листата на обединението участват експерти с опит в разнообразни сфери, само че и доста млади и амбициозни хора, които имат познанията да създадат Враца по-добро място за живеене.
Водач на листата е Борислав Банчев – потвърден политик и в същото време човек от народа. Вече 20 години той е най-активния общински консултант, който неуморно и без боязън разобличава лъжите на ръководещите. Врачани знаят по какъв начин да го намерят. Знаят и че офиса на Банчев е постоянно отворен за проблемите им, а решените с негова помощ са доста. Избраният от врачани общински консултант Борислав Банчев се бори за богатството на хората - бори се за по-ниски налози, такси и усложнения.
Част от екипа на „ БАСТА “ е Светлин Герасимов - общински консултант мандат 2015-2019г. През това време той имаше няколко мощни оферти в областта на туризма. Основните измежду тях бяха за водоснабдяване на Врачанския балкан и за реституция на крепостта „ Градище “, защото по този метод ще се сътвори резистентен, интегриран и нетрадиционен туристически артикул. Към момента Герасимов работи като финансов съветник в „ Инвестбанк “ АД – София. Общински ръководител е на Политическа партия „ Движение за права и свободи “ във Враца. Има опит в търговията със земеделска земя и зърно.
В кандидатската листа за съветници на МК ”БАСТА” е и Стоян Веселинов - упорит младеж с висше обучение по компетентност „ Туризъм и ресторантьорство “. Врачани го познават като потвърден експерт, който от години се грижи за развиването и даване на качествени услуги в един от най-знаковите хотелски комплекси във Враца. Като общински консултант Стоян ще работи за разпространение на Врачанския балкан и набелязване на реализуеми ограничения за развиване на туризма в района.
Сред нежните остриета на МК ”БАСТА” е и Яна Георгиева – квалифициран бакалавър по компетентност „ Английска лингвистика “. В момента учи магистратура „ Здравен мениджмънт “. Работи в Първа частна болница във Враца. Има стаж в Община Перник, в отдел „ Образование и просвета “. Била е ръководител на младежката организация на Национална движение „Симеон Втори" във Враца. Като младеж с опит в областта на локалното самоуправление ще работи за основаването на ограничения за стимулиране на младите фамилии и облекчение на административните тежести в обслужването на жителите.
В екипа на „ БАСТА “ е и Альоша Велков- човек, отдал живота си на леката атлетика. Завършва Техникума по електроника „ Ленин” в София. След това се насочва към треньора по скокове в ЦСКА Георги Александров и стартира тренировки на стадион „ Септември”. Альоша е нееднократен първенец на България и рекордьор. В началото на 80-те години поема по пътя на треньорството и от години построява потвърдили се спортисти. В момента работи като преподавател в СУ „ Христо Ботев “. С опита и знанията си Альоша Велков може да даде доста за развиването на спорта в общината.
Намаляването на общинските налози и такси, анулацията на „ синя зона “ и безплатните детски градини са измежду главните акценти в платформата на МК „ БАСТА “. В екипа на обединението участват единствено потвърдени експерти в разнообразни сфери. Доверете ни се, с цел да работим за богатството на ВРАЦА и ВРАЧАНИ.
На 27 октомври подкрепете претендентите за общински съветници на МК ”БАСТА “ с №70 в интегралната бюлетина.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР