Досегашният водач на групата на ГЕРБ в ОбС Бургас Димитър

...
Досегашният водач на групата на ГЕРБ в ОбС Бургас Димитър
Коментари Харесай

Бомба на конференцията на ГЕРБ в Бургас!

Досегашният лидер на групата на ГЕРБ в Общински съвет Бургас Димитър Людиев изненада съпартийците си, откакто си даде отказ по номинацията му за нов мандат, нпише Флагман.бг.

Димитър Людиев бе считан за съвсем сигурне лидер на листата на идния избор, само че през днешния ден шокира съпартийците си с желанието си да се отдръпна от дейната политика.

"Димитър Людиев сподели, че е време да се даде път на по-младите, посочи, че бил извънредно претрупан в бизнеса си. Гарантира, че ще работи за ГЕРБ, само че не и като консултант " , описа наш източник от залата на Кукления спектакъл.

При това състояние листата ще има неочакван нов лидер. В последните дни се завъртя името на проф.Севдалина Турманова, зам.-областен шеф, която е неоспорим престиж и несъмнено ще е ново лице за локалната политика, само че има и други любимци.

Има и няколко нови и извънредно забавни номинации, които имат всички шансове да попаднат на избираемо място. Председателят на бургаската конструкция на Жени ГЕРБ Екатерина Кишишева, втората брачна половинка на Радостин Кишишев, футболна легенда, сегашен треньор на "Черноморец 1919 " е получила значително номинации и има сериозна поддръжка в партията.

Ева Михалева, регионалният водач на ГЕРБ Жени, също е с шансове за избираемо място.

Националният ръководител на "Младежки глас " Тодор Йосифов се обрисува да е другото ново попълнение в редиците на ГЕРБ Бургас. Той не е взел участие в избори от 2009 година, когато бе определен за народен представител, само че се отдръпна поради рап ария, която е записал още като младеж. Днес Тодор Йосифов е престиж, почитан експерт и никой не се съмнява в качествата му. До този миг той лансираше напред други фрагменти на "Младежки глас " като Антон Берданков и Галя Василева, от през днешния ден той се завръща в локалната политика.

Сериозна поддръжка получи и Тина Писарова, която е извънредно дейна в последните години.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР