Досегашният служебен министър на външните работи Иван Кондов предаде поста

...
Досегашният служебен министър на външните работи Иван Кондов предаде поста
Коментари Харесай

Мария Габриел: Всички заедно да отстояваме мястото и ролята на страната ни в ЕС и по света

Досегашният длъжностен министър на външните работи Иван Кондов съобщи поста на новия вицепремиер и министър на външните работи Мария Габриел на публична гала в Министерството на външните работи (МВнР), оповестиха от ведомството.

Изключително благополучен съм, че имам достойнството да посрещна подобен потвърден експерт и специалист като Мария Габриел, която би била най-подходяща за Министерство на външните работи, съобщи Кондов, представен в известието.

От своя страна вицепремиерът и министър на външните работи Мария Габриел благодари на Иван Кондов за ползотворния диалог. Тя добави, че ще се допитва и разчита на опита на дипломатите във ведомството.

За мен е чест, че мога да разгадавам на вашата експертиза, опит и желанието ви всички дружно да отстояваме мястото и ролята на страната ни в Европейски Съюз и по света. Нека трансформираме провокациите във благоприятни условия, съобщи Габриел.

На изключително съвещание през вчерашния ден Народното събрание гласоподава със 131 гласа „ за “ държавното управление " Денков-Габриел ", а за министър председател с един глас повече беше определен акад. Николай Денков („ Продължаваме промяната – Демократична България “).

 

Последвайте ни към този момент и в Телеграм и Туитър!   

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР