Досегашният премиер на Северна Македония Димитър Ковачевски предаде днес функциите

...
Досегашният премиер на Северна Македония Димитър Ковачевски предаде днес функциите
Коментари Харесай

Талат Джафери пое премиерския пост в РСМ

Досегашният министър председател на Северна Македония Димитър Ковачевски съобщи през днешния ден функционалностите на министър-председател на определения през вчерашния ден от Народното събрание на страната за министър председател на преходното държавно управление Талат Джафери, съобщи Българска телеграфна агенция.

" Виждам ангажираност в работата, централизация на всички в държавното управление и считам, че работата ще бъде на най-високо равнище. Призовавам всички в държавното управление, без значение от партийната си принадлежност, да работят в полза на жителите, стопанската система, сигурността и стабилността ", уточни на взаимна конференция след церемонията Ковачевски.

По думите му държавното управление има основана система за работа в спешна обстановка, избрани политики и ограничения, а упованията му са " всички да покажат ясна политическа воля за поддръжка както за икономическа, по този начин и на политическа непоклатимост и за осъществяване на мирни, почтени и демократични избори ”, което е и главната цел на техническото държавно управление на страната.

" Днес е по-добро време, в което всичко зависи от нас. Време за оптимизъм, религия и религия в себе си. За държавен отговор на това какъв брой бързо ще се движим към Европейски Съюз ", уточни Ковачевски.

От своя страна новият механически министър председател на страната Талат Джафери съобщи, че новоизбраното държавно управление ще продължи да извършва заложените политики, а министерствата ще работят транспарантно и ефикасно, без значение какъв брой дълъг ще бъде неговият живот.

 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР