Досегашният председател на Съвета на директорите на летище Пловдив Дойчин

...
Досегашният председател на Съвета на директорите на летище Пловдив Дойчин
Коментари Харесай

Дойчин Ангелов е новият изпълнителен директор на летище Пловдив

Досегашният ръководител на Съвета на шефовете на летище Пловдив Дойчин Ангелов е назначен за изпълнителен шеф на аеропорта. Това се случи след продобиване на конкурс за поста в Министерство на превоза и известията.

Досегашният шеф Красимир Пешев става член на Съвета на шефовете с решение на транспортния министър.

Дойчин Ангеловработи на летище Пловдив от 1994 до 2013 година.14 години е началник промяна в координационния център, на който става и шеф. От октомври 2009 до септември 2013 година е изпълнителен шеф. По негова концепция е основан Фонд за развиване на летище Пловдив – Южната врата на България.

„ Амбицията ни е да усилваме броя на полетите и да развиваме летище Пловдив “, съобщи Ангелов.

През зимния сезон на пловдивския аеропорт се извършват по пет чартърни полета на седмица от Анталия до Пловдив.Възстановява се и постоянната авиолиния ТелАвив-Пловдив. Изключителен интерес има и към чартърните полети от Белфастдо Пловдив.

По проект идват и доста британски туристи с новата авиолиния от Манчестър.Продължават и полетите до Лондон, като приблизително на седмица се извършват по 11 полета до британската столица.

В момента Фондът за развиване на летище Пловдив договаря за откриване на нови линии до градове в Германия и атрактивни дестинации до Италия и Испания.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР