Досегашният национал на Италия Андреа Бардзали призова за цялостна промяна

...
Досегашният национал на Италия Андреа Бардзали призова за цялостна промяна
Коментари Харесай

Бардзали призова: Да вземем пример от Германия и Белгия

Досегашният национал на Италия Андреа Бардзали прикани за цялостна смяна в мисленето на управителните фактори в локалния футбол. “Скуадра адзура” не съумя да се класира за Мондиал 2018 и рецензиите не стихват.

Пред Sky Sport Italia бранителят на Ювентус предложи следното: “Нуждаем се от план за 10 години напред. Трябва да се поучим от образеца на Германия и Белгия, като стартираме изначало с млади футболисти. Би било неверно да считаме, че Италия е в положение да завоюва идващото Европейско състезание. В Италианската футболна централа се нуждаем от хора, които да имат ясна стратегия за развиване и да не бъдат спирани от нищо, да имат опция умерено да взимат решения с дълготрайна мисъл. Това не става единствено за една година. Бих приветствал влизането в ръководството на някогашни играчи, само че не става дума единствено за именити хора, а и за такива с нужните качества. Опитът е доста значим.”
" I'm retiring from the national team in the worst of ways. This is the biggest disappointment of my career. " – Andrea Barzagli pic.twitter.com/u6Ya4Q1dDe
— BlameFootball (@blamefootball) November 14, 2017

36-годишният Бардзали се отхвърли след злощастното отпадане от Швеция на баражите по-рано този месец.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР