Досегашният модел на управление е не само крадлив, но и

...
Досегашният модел на управление е не само крадлив, но и
Коментари Харесай

Карлос Контрера: Досегашният модел на управление обрече българите на глад и мизерия

Досегашният модел на ръководство е освен граблив, само че и към този момент обрече българите на апетит и бедност. С тези думи ръководителят на групата общински съветници в Столичния общински съвет Карлос Контрера откри срещата на претендентите за народни представители на войводите в София. Ангел Джамбазки, съпредседател на Вътрешна македонска революционна организация,  допълни, че „ Промяната “ са си присвоили и безплатните градини, и фамилното подоходно облагане, което от Вътрешна македонска революционна организация са въвели в 44-то Народно заседание.

Юлиан Ангелов влиза в борбата за 23-ти МИР София град, Карлос Контрера – за 24-ти МИР, а за лидерския 25-ти МИР – Ангел Джамбазки.

На огромния християнски празник, в който се празнува паметта на Св. София и нейните дъщери Вяра, Надежда и Любов, Вътрешна македонска революционна организация събра претендентите си за трите столични изборни региони в кино „ Македония “ на ул. „ Пиротска “. Денят не е селекциониран инцидентно, защото един от стълбовете в програмата на войводите е запазването на християнските полезности, отстояването на фамилията като съществена единица на обществото, както и отбраната на националната еднаквост и предаването на поколенията на националните обичаи и моралните устои, отвоювани с кръв от дедите ни.

Това значимо конкретизиране направи лидерът на листата в 24-ти МИР Контрера и откри събитието. 

Вътрешна македонска революционна организация има основна роля в този миг на цялостно идеологическо и ценностно безвремие. Явяваме се на тези избори по една елементарна причина, а точно, че желаеме да сме контрапункт на тези демократични терористи, които ни вкараха в този гибелен за народа ни опит. Той стартира с първите „ спасители “ от предходната пролет, мина през всичките им метастази и кулминационната точка пристигна тази година, когато ставаме очевидци на цялостен колапс на стопанската система. Вече са ясни и взаимовръзките на Политическа партия с много забавни схеми, добави лидерът на Вътрешна македонска революционна организация в 24-ти МИР.

Вече приказваме за оцеляване. Българските семейства са обезкървени. Неадекватната икономическа политика докара до колапс на дребните и междинни бизнесмени. Този ляв демократизъм не предложи нищо, също така което следва – хиляди хора без работа, без приходи и без хоризонт. Явно това е била концепцията – да няма бъдеще, да няма вяра, че може да реализираме нещо по-добро, приключи изявлението си Контрера и даде думата на лидера в 23-ти МИР Юлиан Ангелов.

Вътрешна македонска революционна организация има силата, вярата и духа да създадем нужното, с цел да защитим идеите и позициите си. Ние през днешния ден демонстрираме единение. Това би трябвало и да е образецът за всички български жители. Народът ни е разлъчен. Той е на части. Ние би трябвало да го обединим. Имаме построени хрумвания, имаме общи дела. Нямаме потребност от месии от Канада и Америка. Ние имаме потребност да разчитаме на себе си като народ, сподели на собствен ред основният секретар на Вътрешна македонска революционна организация и даде за образец съединението на България, което е образец за това, че българите можем и сами да дефинираме ориста си.

Ето това би трябвало да вършим ние от Вътрешна македонска революционна организация - да убеждаваме хората, че това е пътят. Нашата идея е България и българщината. И би трябвало да убедим всички наши сънародници, че това е нашият общ път – не път на Изток или на Запад, начертан от непознати посолства. Пътят ни е България!

Водачът на листата на Вътрешна македонска революционна организация в 25-ти МИР Ангел Джамбазки от своя страна разказа политическата обстановка по този начин: 

Две идейни групи се борят на територията на България – от едната страна са Съединени американски щати и техните лакеи. Те желаят полезностите да бъдат разрушени, фамилията да бъде разрушено и те упорстват ние да одобряваме извратеността като норма. За нас това е неприемливо. От другата страна стоят другите сили, които желаят България да бъде отвън гравитацията на Европейски Съюз. И ненапълно съумяват. Те ни приказват, че не сме равноправни, че Европа не е наш дом. Но не са прави!

Той дефинира точно тук каква е водещата ролята на Организацията, с цел да върнем националния суверенитет и справедливост на българите да се самоопределят като независима нация.

Нашето място на Вътрешна македонска революционна организация е тук. Ние останахме единственото островче на някакъв градивен, конструктивен национализъм. И това е повода последните 2 години да ни заливат с поток от долни операции. Вътрешна македонска революционна организация е организация на съидейници. Тази организация е преодоляла много по-тежки времена. Нас тези с копейките и доларите няма да ни изплашат. А задачата им в действителност е да изплашат и гласоподавателите. И кои са те? – ГЕРБ и Движение за права и свободи. Те желаят ниска изборна интензивност, с цел да си изпълнят Народното събрание и да си ръководят, въпреки и подмолно отново, заключи още Джамбазки и изброи лъжите, с които се пробват да завоюват изборите другите играчи в лицето на „ Продължаваме промяната “, а точно че те са създали детските градини безвъзмездни и са въвели подоходното облагане за работещи фамилии с деца.

На събитието участва и почетният ръководител на Вътрешна македонска революционна организация доктор Красимир Каракачанов, който развенча митът, налаган от неолибералните кръгове, а точно, че Вътрешна македонска революционна организация не е постигнало нищо в интервала на ръководството си. Той уточни като поръчители на разпространяването на тази неистина кръговете, финансирани от американските НПО-та и обърна посоката на диалога за целите на претендентите на партията.

Изгодно е на политическите партии обществото съзнателно и изкуствено да се разделя на евроатлантици и русофили. Всичко това, което ни залива е една огромна машинация. Имало демократична и недемократична газ. Те ни изясняват, че би трябвало да вървим голи, боси, немити, само че да отстояваме демокрацията. И кои са тези хора? Европа е в рецесия. На нас ни е значимо българинът да е сит, облечен, изкъпан и на топло. Не ни интересуват тези оттатък Океана и техните марионетки в Брюксел и България. Един политик би трябвало да се грижи за народа си и за страната си, акцентира още Каракачанов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР