Досегашният кмет на община Марица Димитър Иванов е кандидат за

...
Досегашният кмет на община Марица Димитър Иванов е кандидат за
Коментари Харесай

Димитър Иванов е кандидат за нов мандат на община Марица

Досегашният кмет на община Марица Димитър Иванов е претендент за нов мандат. Успешният градоначалник /три мандата/ влиза в конкуренцията от Политическа партия „ Обединени земеделци “, чийто заместник-председател е.
Прочетете още
Партията първа подаде документи за изборите, през днешния ден се записва. Това се случи на емблематичната дата 22-и септември - Деня на Независимостта и есенния празник на община Марица. Политическа партия „ Обединени земеделци “ излиза на изборите с цялостна листа претенденти за общински съветници, както и с претенденти за кметове в 19-те обитаеми места в община Марица. Сред добре познатите и разпознаваеми лица са досегашните кметове на село Костиево-Георги Калоферов, на село Войсил-Стоян Черкезов, на село Царацово-Димитър Петров, на село Строево-Десислава Дингилева, на село Граф Игнатиево-Нестор Чочев, на село Войводиново-Димитър Тосев, на село Желязно-Валентина Узунова, на село Крислово-Димитър Андреев, на село Скутаре-Стоян Добрев, на село Трилистник -Мирчо Петров, на село Рогош-Величка Величкова, на Манолско Конаре-Иван Кузев, на Ясно поле Иван Иванов.

„ Тези хора са сполучливите кметове от моя екип. Те са с задоволително опит и усвоени планове зад тила си. Заедно градихме селата в общината, правихме положително, решавахме проблеми, там, където можехме, помагахме. “, разяснява Димитър Иванов.

Нови кандидат-кметове има за селата Радиново-Петко Нихтянов, за село Бенковски - Тодор Босев, за село Труд- Спас Стайков, за село Динк още веднъж се явява Йосиф Асенов, който е бил сполучлив кмет два мандата, за село Калековец - Георги Вълков, за село Маноле - Стоил Дишев.

В листата за претенденти на общински съветници влизат професори и лекари, инженери, учители, хора от всички сфери, спортисти, общественици, читалищни дейци.

„ Повечето от претендентите за кметове и общински съветници са от гражданската квота на съответните села, тъй като аз желая да ръководя взаимно с хората. Влизат също и партийни членове от Политическа партия „ Обединени земеделци “. Когато се поема отговорност за съществено ръководство за бъдещото развиване на община Марица, за по-добър живот на хората, би трябвало екип от съществени и способени хора.

Отговорността за изборите напълно я поемам аз. Зад гъба ми са 29 претенденти за общински съветници и 19 претенденти за кметове по всички обитаеми места. Няма нито един претендент за кмет, който да е и претендент за общински консултант или противоположното, като се изключи мен. Всички хора от моя екип са експерти, потвърдили се в живота, хора с обучение, почтени, честни и същински. Това е моят мощен тим и аз се гордея с него.

Пожелавам на всички поданици на община Марица здраве и доста шанс и дружно да продължим да градим и да надграждаме по-добрия живот в община Марица. Да се борим за самостоятелна, просперираща, европейска община. Да пребъде община Марица, да живее България “, прикани Димитър Иванов.

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР