Досегашният футболист на Манчестър Юнайтед Пол Погба обвини клуба, че

...
Досегашният футболист на Манчестър Юнайтед Пол Погба обвини клуба, че
Коментари Харесай

Погба обвини Юнайтед: Клубът е виновен за напускането ми

Досегашният футболист на Манчестър Юнайтед Пол Погба упрекна клуба, че носи огромна виновност за това той да си тръгне. Неговият договор изтича след две седмици и раздялата към този момент беше обявена.

В интернет излезе документалната поредност “The Pogmentary”, отдадена на френския състезател. В сериала Погба споделя следното: “Искам да покажа на Манчестър Юн, че сгрешиха, откакто се забавиха да ми предложат нов контракт. Искам да покажа и на другите клубове, че Манчестър Юн сбърка, откакто не ми предложи договор.”

В интерес на истината обаче от “Олд Трафорд” на два пъти му предлагаха да възобновят съглашението.

Във въпросния сериал се вижда и някогашният управител на Погба Мино Райола, който неотдавна умря.

В една от сцените - от юли 2021 година, френският национал е сниман по време на отмора в Маями.

Двамата организират следния диалог по телефона:

Райола: Пол, твоето състояние е доста изключително. Нямаш си никаква концепция, никаква...

Погба: От Манчестър насочиха ли втора оферта?

Райола: Да, те доста желаят да останеш. Но за мен предлагането не дава отговор на това тяхно предпочитание. Ако искаш да го задържиш, не правиш такава оферта. Ще ги накарам да схванат, че в случай че в действителност желаят да продължиш там и да градят плана си около теб, този път ще би трябвало да работят по друг метод и да сложат парите на масата.

Погба: Те блъфират. Как може да казваш на един състезател, че доста го искаш, а в това време да не му предлагаш нищо? Никога не съм виждал такова нещо.

В последна сметка двете страни по този начин и не се договориха, поради което халфът напуща като свободен сътрудник. Към момента той е най-близо до завръщане в Ювентус.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР