Досегашната областна координаторка на ГЕРБ във Враца Петя Аврамова обяви

...
Досегашната областна координаторка на ГЕРБ във Враца Петя Аврамова обяви
Коментари Харесай

Петя Аврамова предаде поста си като координатор на ГЕРБ във Враца

Досегашната регионална координаторка на ГЕРБ във Враца Петя Аврамова разгласи във Facebook профила си, че се отдръпва от поста си. Новият координатор на партията е Красен Кръстев.

Ето и целия пост на Аврамова:

Предавам щафетата като регионален координатор на Политическа партия ГЕРБ – област Враца на сътрудника Красен Кръстев. Завещавам му добре работеща, сплотена и сполучлива организация. В годините, в които имах отговорността да бъда регионален координатор, дружно с сътрудниците общински ръководители, кметове на общини, общински съветници, кметове на кметства, общински управления, членове и симпатизанти на ГЕРБ постигнахме положителни резултати – ГЕРБ се утвърди като първа политическа мощ в региона. Тази отговорност е обвързвана с доста политическа и организационна работа, осъществяване на целите на партията и хората за развиване на област Враца. Развитието на Северозапада стана основен приоритет при ръководството на ГЕРБ.
Благодаря на общинските управления, на кметовете и на всички членове и симпатизанти на ГЕРБ за взаимната работа, за споделените хрумвания, за сполучливите акции, начинания и мероприятия, за осъществените победи!
Пожелавам на новия регионален координатор да запази полезностите на ГЕРБ, да реализира по-добри резултати в изборните съревнования, да работи за развиването на региона! Да надгради постигнатото!
Продължавам дейната си работа като политик. Ще употребявам насъбрания опит и експертиза за решение на зародилите в последната една година рецесии в страната, за осъществяване на значимите за Северозапада планове, за по-добър живот в област Враца.

УСПЕХ!
ПРОДЪЛЖАВАМЕ ЗАЕДНО!
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР