Досега в работата си на държавен и общински служител никога

...
Досега в работата си на държавен и общински служител никога
Коментари Харесай

Здравко Димитров за Цветан Цветанов: Изявленията му звучат като извинение за бъдещия неуспех на неговата партия

Досега в работата си на държавен и общински чиновник в никакъв случай не съм се интересувал от партийната или религиозната принадлежност на сътрудниците.

Това съобщи за "Марица " кметът Здравко Димитров  Здравко Димитров Здравко Димитров Димитров е български политик, Областен шеф на област Пловдив. Роден е на, сюрпризиран от обвиняванията на Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа за оказван напън върху членове на ГЕРБ да не минават в партията му. Бившият заместител на Бойко Борисов се оплака по какъв начин властта в Пловдив тормози хора, които желали да се влеят в неговия план „ Републиканци за България “.

„ Искам да прикани и да помоля както кмета на Пловдив, по този начин и тези, които имат управнически лостове за влияние върху хората. Не го правете!. Страхът не може да подсигурява триумф в ръководството, нито дава политически дивиденти, а единствено връща хората към времена от предишното “, прикани Цветанов.

"Това изказване ми звучи като опрощение на Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа за бъдещия крах на неговата партия. В Община Пловдив не се водят диалози за политика. Единствената партия, която ме интересува, е ГЕРБ и, мисля, че съм потвърдил моята съпричастност с нея ", акцентира Здравко Димитров  Здравко Димитров Здравко Димитров Димитров е български политик, Областен шеф на област Пловдив. Роден е на.

Той подсети, че ръководството на страната и общините минава през избори и всяка политическа мощ, която има желание да ръководи, би трябвало да печели доверието на гласоподавателите с хрумвания и стратегии, само че не и с неоснователни обвинявания против други партии и обединения.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР