Досега в нашата история винаги България е излизала от големи

...
Досега в нашата история винаги България е излизала от големи
Коментари Харесай

Костадинов: Напът сме да влезем в голяма война с национална катастрофа

Досега в нашата история постоянно България е излизала от огромни войни с национална злополука, в този момент ще влезем в огромна война с национална злополука, от която изходът ще е летален за българската страна. Така приключи декларацията си от парламентарната естрада водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов.

Преди това той стартира с роман за съответен случай - през днешния ден в Гърция съдят Милан Димитров, за който Съединени американски щати упорства да бъде екстрадиран. Човекът бил задържан през декември, на първа инстанция Атина приела да го екстрадира, а през днешния ден се чака окончателното решение. Имало заповед за ареста му от Интерпол, от американската прокуратура. Според Костадинов - без доказателства, на база на клетвена декларация. Американски прокурор вярвал, че българинът е осъществявал търговия, която нарушава глобите на Съединени американски щати против Русия.

Костадинов се ядоса, че българската страна е изоставила сънародника ни, а в този момент тя е само депутатът им Ангел Георгиев. " Къде е българската страна. Какво е тя? Това тук начело, тези седнали хора, те ли са? А получават заплатите си от Милан и няколко милиона като него ", ядосан бе Костадинов. 

Той дефинира протичащото се като признак за разпада на държавността. " Българският народен интерес значи закрилата на всеки българин, където и да се намира. Това липсва. И това обуславя скептицизма на българите към страната ", съобщи Костадинов. 

" Бяха убити хора, свързани с ръководещото болшинство. Защо Кирил Петков не е арестуван да дава пояснения за връзките на Алексей Петров с ръководещата групировка? На фона на цялото съмнение от страна на българите към неналичието на правораздаване, друго закононарушение мина неусетно - един българин бе погубен от разбесняла се навалица, на улицата. И нищо. Нямаше тревожни мнения от заран до вечер по тв. Нямаше медийна вълна и организация на митинги с авансово подготвени плакати " Нито един повече, въпреки че това е обезпокоително. Линч. ", счита водачът на " Възраждане ".

Той се разбесня, че правителството се занимавало с оставката на секретаря на Министерство на вътрешните работи и замяна на шефовете на полицията. И се оплака, че няма отговор от сигнала им по адрес на записа и думите  на Асен Василев " ще създадем изборите с наше Министерство на вътрешните работи " и заподозря, че се прави " наше, на ПП-ДБ Министерство на вътрешните работи, на тях ".

Костадинов попита какво е правел британския дипломат с вицепремиера Мария Габриел и финансовия министър Асен Василев на среща в ЦИК.   Това е държавна измяна. И ще питаме какво са говорели с него и каква е неговата роля там. Но означи, че да чака отговор от прокуратурата и ДАНС е като да се чака от починал писмо. 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР