Досега три - четири пъти гледаме тол системата и тук

...
Досега три - четири пъти гледаме тол системата и тук
Коментари Харесай

Свиленски: Защо ни излъгахте за тол системата преди година господин Ненков?

„ Досега три - четири пъти гледаме тол системата и тук представители на Министерство на регионалното развитие нямаше. Най-честият представител беше парламентарният секретар. Сега, ще стартира поред. Г-н Ненков споделя, че това е пътят на промяната. Това не е пътят на промяната . Това, което вършиме, е образец по какъв начин не би трябвало да се прави промяна, по какъв начин не би трябвало да се вкарва някаква нова система.
Как се губи доверие в обществото, по какъв начин се губи доверие в бизнеса, по какъв начин се губи доверие в хората, които би трябвало да съблюдават тези закони и хората, които би трябвало да осъществят тази система.прави промяна, а по какъв начин не би трябвало да се вкарва нова система.
Това сподели зам.-председателят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ и на Транспортна комисия Георги Свиленски по време дебатите по Закона за пътищата,
Той напомни думите на Николай Нанков и на Александър Ненков на 26 юли 2018 година „ Г-н Ненков: „ Всяко едно закъснение е в ущърб на системата “, „ Давам ви увещание, че цялото изпитание и приоритет на държавното управление е тази система да бъде в действие от 1 януари 2019 година за леките коли и от 16 август 2019 за останалите “. Какво ни уверихте, господин Ненков, преди една година? Вие тогава ни излъгахте , заставайки отново на тази естрада и в този момент отново от тази естрада желаете още 6 месеца.
Следващ откъс: „ Колкото повече се бавим, колкото повече се вършим на инати и на опозиционери, толкоз по-бавно ще влезе тази система и толкоз повече доходи ще сме изгубили “. Г-н Ненков, кой се прави напук? Кой се прави на опозиционер през днешния ден една година след вашето изявление? Българска социалистическа партия ли се прави на опозиционер, Българска социалистическа партия ли прави напук? “, попита още Свиленски.
Зам.-председателят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ попита къде са отишли тези 1 милиарда доходи, които са предстоящи за 2019 година „ 1 милиарда обещавахте. Г-н Нанков съгласно това на коя седалка се вози в джипа беше от 700 млн. до 1.2 милиарда Неясно по какъв начин, само че в другите излъчвания говореше разнообразни цифри “, добави още Свиленски.
Той цитира и заместник-министър Нанков: „ Общественото разискване ще завърши през месец септември 2018 година “. Да де, но в този момент сме месец юли 2019 година Няма публично разискване, няма диалози с превозвачите “, добави още Свиленски.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР