Досега смятахме, че жената на Благой Георгиев - Полина Спасова,

...
Досега смятахме, че жената на Благой Георгиев - Полина Спасова,
Коментари Харесай

Кротка и влюбена ли: Вижте каква хиена се оказа Полина на Благой!

Досега смятахме, че дамата на Благой Георгиев - Полина Спасова, е простодушно, непретенциозно и влюбено до доверчивост девойче, което ще си изреве очите от обстоятелството, че благоверният й отпътува надалеч от нея. Знаем, че Джизъса си стегна куфарите, с цел да отпраши към фотосите на Сървайвър, което ще рече, че няма да види брачната половинка си няколко месеца.

Е, вместо да рони сълзи обаче, Полито се настрои на друга вълна и стартира да се хвали. И да се употребява от първите бонуси от присъединяване на мъжлето си във формата.

Спасова се появи с ултра безценен часовник, за какъвто и Виктория Капитонова не може да си мечтае (помним я с нейните въжделения за Ролекс)... Бижуто на ръката на велинградчанката коства над 4000 $ в най-евтиния си тип, а в случай че е по-изкусурено, може да удари и 25 000 $ за парче. Найс, а?!

То е закупено от хонорара, който някогашният футболист е прибрал от продуцентите на Сървайвър, а в случай че успее да стане и победител, парата ще е двойна. За да не страда женичката му, той бързо я е взел на разположение и я е завел по покупки, едната от които към този момент е ясна.

" Хитра се оказа тая, никак не е елементарна. Ще го изцоца крепко ами, по този начин се прави! Че знае ли какво ще стане след няколко месеца като се върне. Току-виж вдлъбнат по друга там на островите. И без това ще има много засукани мадами, а и той никак не е от въздържателите ", разясняват в нета.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР