Досега се говореше, че iPhone SE 4 ще премине LCD

...
Досега се говореше, че iPhone SE 4 ще премине LCD
Коментари Харесай

iPhone SE 4 ще претърпи голям даунгрейд, благодарение на Samsung

Досега се говореше, че iPhone SE 4 ще премине LCD екран към по-голям и по-добър OLED екран, само че нов репортаж на ZDNet Korea разкрива вероятен проблем с това.

Както споделя източник от промишлеността на ZDNet Korea, дисплеят на идващото потомство iPhone SE няма да бъде доставен от Samsung Display, която е отдръпнала офертата си за направа на екраните заради „ ценови проблеми “.

Става въпрос, че Samsung е желала повече пари, в сравнение с Apple наподобява е била подготвена да заплати за численост.

Източникът прибавя, че това не е огромна загуба за Apple, защото последната се пробва да бъде по-малко подвластна от екраните, създадени от Samsung. Това явно оставя Apple с двама снабдители, от които да избира, и защото един от останалите претенденти (Tianma) към момента не е убедил Apple, че може да създава екрани с задоволително висок стандарт, наподобява, че BOE ще се окаже единственият производител на екрани за iPhone SE 4.

iPhone SE 2022

Това ще e забавен избор за Apple, защото дисплеят на iPhone SE 4 явно трябваше да основава на този на iPhone 13 и iPhone 14, които в началото бяха основани от Samsung Display. Вместо това обаче BOE ще би трябвало да създаде своите процеси за разработване на тези екрани от нулата и няма да може да разчита на помощта на различен производител на съставни елементи, в случай че нещата се объркат. Въпреки, че във връзка с спецификациите няма да има спад в качеството, когато Apple избере BOE вместо Samsung може да се появят други проблеми или евентуален дефицит, в случай че BOE не може да създаде задоволително качествени екрани, с цел да извърши поръчките.

Слуховете настояват, че iPhone SЕ 4 ще размени основания на iPhone 8 iPhone SE 2022 с по-модерен дизайн, който се допуска, че ще се базира на iPhone 14. Това ще докара до прекосяване на серията към дизайн без Home бутон с Face ID и по-голяма батерия, само че с една задна камера вместо две като общоприетите флагмански версии iPhone.

Очевидно можем да чакаме появяването на iPhone SE 4 през идната година, която към момента е надалеч. Междувременно чакаме появяването на iPhone 16 и iPhone 16 Prо този септември.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР