Досега съм се провалял в кайсеки. Това е традиционно японско

...
Досега съм се провалял в кайсеки. Това е традиционно японско
Коментари Харесай

Хана, Уестминстърски мост: как се прави кайсеки — преглед на ресторанта

Досега съм се провалял в кайсеки. Това е обичайно японско публично хранене, което е обвързвано със суровост, условност, точност и проявление. В резултат на това от време на време се назовава японска висша кухня и нормално се прави оценка надлежно. Това е моят проблем. Съответствието и изпълнителската чудатост са нещата, които ме ядосват по отношение на нашата лична висша кухня и щом нещо се трансформира в троп на „ Международна изискана кухня “, то сигурно може да се движи единствено към извънредното и дератизираното. Правил съм много кайсеки в Лондон. Често е механически впечатляващо, само че ме оставя прочувствено леден.

Тогава един готвач ме подсказа за Хана. Намира се в южния завършек на Уестминстърския мост, сврян под сивата Лубянка на County Hall и е там от 2017 година Ресторант, който наподобява не се тормози от публичното внимание.

Това, което е изумително в него, е готвачът/собственикът Дайсуке Шимояма. Без стандартен, смразяващо спокоен кухненски самурай, индивидът е избухлив,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР