Досега риалити предаването вървеше в неделя, понеделник и вторник. Считано

...
Досега риалити предаването вървеше в неделя, понеделник и вторник. Считано
Коментари Харесай

Лошият рейтинг препъна Сървайвър, променят деня на излъчване

Досега риалити предаването вървеше в неделя, понеделник и вторник. " Считано от тази събота (4 март), " Survivor 7 “ ще се излъчва в събота, понеделник и вторник от 20:00 ч. Настъпват промени в излъчването на филмите от рубриката " Мега Хит “, която от 5 март се измества в неделя вечер ", оповестиха публично от bTV.

В неделя върви шоуто за фалшификати като " Като две капки вода ", което за първи път се излъчва през уикенда. Още след първото му предаване от NOVA се похвалиха с рекорден рейтинг.

Според формалните пийпълметрични данни, първият епизод на предаването записва аудиторен дял от 46,7% измежду популацията в дейна възраст (18-49 г.). Впечатляващият резултат е рекорден в историята на медията, която за първи път програмира хитовото предаване в неделя.

До този миг стартовите епизоди на нито едно предаване през пролетния или есенния сезон на NOVA не са реализирали толкоз висока стойност. С тези съвсем 47% от всички фенове, които въобще са гледали телевизия по това време, NOVA оставя конкуренцията надалеч зад себе си. Втората телевизия в класацията е с към 2.5 пъти по-нисък резултат.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР