Досега правителството беше вредно, сега е риск за България -

...
Досега правителството беше вредно, сега е риск за България -
Коментари Харесай

Нинова: Борисов превърна България в сметище

Досега държавното управление беше нездравословно, в този момент е риск за България - всяка смяна към по-добро минава първо през оставката му. Това сподели от парламентарната естрада водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по време на показване на претекстовете по вота на съмнение, представена от " Фокус ". В началото на своето ревю Корнелия Нинова приветства специалисти и поданици от Перник, които участват на съвещанието. Тя прикани, в случай че ръководещите считат, че вотът на съмнение е бойкот към законно определено държавно управление, да се извърнат към присъстващите и да им обяснят, че си " фантазират ", че нямат вода.

" Искането за гласоподаване на избор на съмнение на държавното управление на ГЕРБ и " Обединени патриоти " е провокирано от неуспеха в региона на опазването на околната среда и водите. Този неуспех заплашва директно живота и здравето на българските жители. Водната рецесия в Перник, а към този момент в други градове и села, нерегламентираните тонове боклуци, както и рисковите стойности на нечистия въздух са директна последица от безхаберие, непросветеност и корупция в държавното управление на " Борисов " 3. Кризата не е естествено злополучие, а управническо ", акцентира водачът на Българска социалистическа партия.

Според нея има нормативен безпорядък по тематиката за ръководството на околната среда и водите. " Към него се прибавя институционален подобен. Институциите, които би трябвало да ръководят политиката по околна среда и води са над 11 ", регистрира Нинова. " Третото доказателство за неуспеха са обстоятелствата. Официално 350 хиляди души в цялата страна, само че с частичните прекъсване на вода в нови и нови градове 500 хиляди са на режим на вода. На първите места сме в Европа по замърсен въздух и към този момент сме наказани от съда на Европейски Съюз за това. Очакват се наказания, които ще плащате вие всички уважаеми български жители. Световната здравна организация в собствен отчет написа за България, че 15 хиляди души умират прибързано от нечистия въздух ", посочи водачът на Българска социалистическа партия. По думите ѝ всеки ден ставаме очевидци на разкриване на нови и нови отпадъци. " Красива България беше превърната от държавното управление на Борисов в бунище ", сподели Нинова и зададе въпроса кой е издал позволение.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР