Досега открито сме заявявали пристрастията и симпатиите си към Сам

...
Досега открито сме заявявали пристрастията и симпатиите си към Сам
Коментари Харесай

Защо изрязаха Доналд Тръмп от "Сам вкъщи 2: Изгубен в Ню Йорк"?

Досега намерено сме заявявали пристрастията и благосклонностите си към " Сам у дома " и ще продължим да го вършим, тъй като без този филм за нас Коледа не е същата.

Това важи в цялостна мощ и за директното му продължение " Сам у дома 2: Изгубен в Ню Йорк " (1992 г.), който излезе единствено две години след първия филм.

В него Кевин (Маколи Кълкин) още веднъж се озовава в обстановка, в която не може да разчита на родителите си, само че този път не може да разчита и на дома си, тъй като е в Ню Йорк

Именно в " Сам у дома 2: Изгубен в Ню Йорк " къса поява има и актуалният президент на Съединени американски щати - Доналд Тръмп, който тогава се славеше като магнат. Тази поява на Тръмп обаче е била изрязана от канадската телевизия CBC, което провокира много полемики, както и реакция от самия президент.

Той написа в Twitter, че очевидно на министър-председателя на Канада - Джъстин Трюдо, не му харесва, че е заставен от Съединени американски щати да заплаща на НАТО и търговски налози.

Оказва се обаче, че изрязването на сцената с Тръмп не е плод на персонално отношение. Поне това твърди ръководителят на публичните каузи на CBC - Чък Томпсън.

Според него, канадската телевизия е изрязала общо осем минути от " Сам у дома 2: Изгубен в Ню Йорк " за обезпечаване на повече време за реклами.

Оказва се, че това решение е взето и приведено в действие още през 2014 година преди Доналд Тръмп да бъде определен за президент, написа HYPEBEAST.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР