Досега не сме видели истинска воля от страна на руския

...
Досега не сме видели истинска воля от страна на руския
Коментари Харесай

НАТО: Не сме забелязали воля от страна на Путин да преговаря за приемливо решение в Украйна

Досега не сме видели същинска воля от страна на съветския президент Владимир Путин да договаря за задоволително решение в Украйна.

Това съобщи генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг преди днешната си среща с европейските министри на защитата в Брюксел.

По неговите думи е належащо Путин да бъде убеден, че няма да завоюва на бойното поле.

" Вероятността за реализиране на допустим и контрактуван излаз нараства с даването на повече военна поддръжка за Украйна ", уточни Столтенберг. " Войните са непредсказуеми, никой не може да каже по кое време и по какъв начин тази война ще приключи ", добави той.

Украйна сама преценя кои са допустимите условия за начало на договаряния и за реализиране на договореност, означи генералният секретар.

" В наш интерес е да поддържаме Украйна, не можем да допуснем Путин да завоюва ", сподели Столтенберг.

Той уточни, че тежките сражения не престават и обстановката на бойното поле е сложна.

Столтенберг заяви, че ще беседва с европейските министри по въпроса за защитата на европейската сериозна подводна инфраструктура. Той посочи, че след повредите по газопровода " Северен поток " и на Балтийския газопровод НАТО вкарва в региона на Северно и на Балтийско море спомагателни патрули.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР