Досега не съм наблюдавала г-н Доган да взема толкова нецелесъобразни

...
Досега не съм наблюдавала г-н Доган да взема толкова нецелесъобразни
Коментари Харесай

Досега г-н Доган не е вземал такива нецелесъобразни решения. Тези не са съгласувани с него

" Досега не съм следила господин Доган да взема толкоз нецелесъобразни решения за партията. Тези дейности са най-неподходящи. Не смятам, че те са съгласувани с господин Доган ".

Това съобщи пред БНР Сюзан Моллаюсеин, общински ръководител на Движение за права и свободи в Кричим пред БНР. Тя е единствената от общинските ръководители, които започнаха протест в партията заради последните чистки, която се е осмелила да приказва обществено.

" Ние сме дали своят вот на последната национална конференция за едно триединство - водач и почетен председател и двама съпредседатели. Всеки, който си намерения и предприеме дейности срещу това триединство на върха, би трябвало да поеме най-тежка политическа отговорност пред електората на Движение за права и свободи ", сподели още Моллаюсеин.

Според нея изборните резултати са просто причина, с цел да бъдат отстранени определени народни представители, " които се смятат за хора, близки до господин Доган ".

" Търси се причина да бъдат отстранени хора, близки до г-н Доган. Изборни резултати неприятни има и в други области на България ", сподели Моллаюсеин.

Според нея множеството структури в района на Пловдив нямат съображения против депутата Рамадан Аталай, от когото неотдавна бе снето доверието.

" Нашето писмо е ориентирано към почетния ръководител. Изразяваме поддръжката си към нашия депутат и да го подканим (Ахмед Доган - б.р.) да вземе отношение по въпросите, които се заформят в цяла България. Засега са три, те несъмнено ще продължат. Особено стеснителен развой в нашата партия. Всички ще заемат своята позиция когато му пристигна времето ", сподели Моллаюсеин.

И призна:

" Изпитвам боязън. Не мога да уточнявам ".

Моите пълномощия бяха снети с един хвърчащ лист, изясни още Сюзан Моллаюсеин.

" Липсват подписите на двамата ръководители, липсва щемпел, както и съображение, основано на устава на партията. Аз съм законно определен общински ръководител.  Не считам, че по този метод могат да ми бъдат снети пълномощията ", сподели още тя.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР