Досега не е имало случай пирати да нападат по въздух.

...
Досега не е имало случай пирати да нападат по въздух.
Коментари Харесай

Кап. Димитър Димитров за отвлечения кораб: За първи път чувам пирати да нападат по въздух

Досега не е имало случай пирати да атакуват по въздух. Едно от нещата, които първо се прави, е да се натисне паник бутон. Това разяснява по Българска национална телевизия капитан Димитър Димитров, който е президент на Европейската асоциация на морските капитани по отношение на отвлечения от бунтовниците хути транспортен съд в Червено море. Капитанът и първият асистент капитан на кораба са българи.

Кап. Димитров разяснява, че не знае за какво похитените моряци не са съумели да отидат до паник стаята, по този начин наречената крепост.

" Основният принцип е ненасилие, доста рядко се случва нападенията да стават с политически претекст, в множеството случаи задачата е откуп ", добави той.  

Проф. Владимир Чуков разяснява също по Българска национална телевизия, че самодейността за договарянията сега идват от Япония. До това нахлуване този регион не бил рисков и по тази причина не била платена застраховка за нахлуване. Той бил сюрпризиран от бавната реакция на застрахователите, които явно не са взели съществено какво може да създадат хутите. Той преброил 7-10 индивида нападатели и в профил дребни лодки. Според него хутите били доста нападателни, също така били огромни експерти по дроновете. Вчера той гледал йеменска телевизия и по нея представител на хутите споделил, че отвлечените хора са евреи с задгранични паспорти.

Проф. Чуков изясни още, че на жителите на Газа, които напуснаха домовете си, ще им се даде опция да се върнат при започване на идната година, което значело, че Израел има намерение да завърши интервенцията до тогава.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР