Досега не чух дали Петков продължава да смята доунищожаването на

...
Досега не чух дали Петков продължава да смята доунищожаването на
Коментари Харесай

Костадин от “Възраждане” влезе с бутонките на Канадеца и Асен: Тези измамници са ясни, жалко е за хората, които бяха подмамени от тях. Сигурно ще продадат АЕЦ за левче, като Кремиковци

Досега не чух дали Петков продължава да счита доунищожаването на българската държавна благосъстоятелност за собствен приоритет. Особено ще ми е забавно да схвана на кого счита да продаде АЕЦ " Козлодуй ", Топлоелектрическа централа " Марица-изток 2 " и ВМЗ " Сопот ".

Така разяснява в профила си във Facebook водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов говорилнята в столичен мол, замаскирана като договаряния за политики на новия кабинет.

“Иначе за какъв брой ще ги продаде, мисля че няма подозрение - евентуално за по 1 лева като Кремиковци “, предсказва той.

Костадинов отбелязва, че не е чул нищо всъщност за държавните предприятия и активи, а само от целия водопад празни приказки, станало ясно, че Киро Канадеца счита да ликвидира Държавната консолидационна компания.
свързани новини91428на 25.11.202195273на 23.09.2021
Ето и цялото мнение на ръководителя на " Възраждане ", чиято партия също ще е част от новото Народно заседание:

Внимателно проследявам договарянията в мола за сформиране на държавно управление. Досега не чух дали Петков продължава да счита доунищожаването на българската държавна благосъстоятелност за собствен приоритет. Особено ще ми е забавно да схвана на кого счита да продаде АЕЦ " Козлодуй ", Топлоелектрическа централа " Марица-изток 2 " и ВМЗ " Сопот ".

Иначе за какъв брой ще ги продаде, мисля че няма подозрение - евентуално за по 1 лева като Кремиковци. А може и за по-малко, в случай че някой милосърден и съчувствен чужденец реши да ни отърве едновременно от тези обременяващи стопанската система и страната ни пасиви, като ги вземе вкупом. Тогава може трите да са за 2 лева
свързани новини144229на 19.08.2021
Тези измамници са ясни, тъпо е за хората, които бяха подмамени от тях. Една от многото задания на Възраждане в Народното събрание ще бъде да отваряме очите на всички заблудени от " Продължаваме подмяната " българи. Това, съдейки по желанията на към момента виртуалното държавно управление, по никакъв начин няма да ни бъде мъчно.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР