Досега най-ярката демонстрация на пряка зависимост от Иван Гешев беше

...
Досега най-ярката демонстрация на пряка зависимост от Иван Гешев беше
Коментари Харесай

Нинова рязко смени позицията си след изявлението на Гешев

Досега най-ярката проява на директна взаимозависимост от Иван Гешев беше на Корнелия Нинова. Тя смени внезапно позицията си след неговото изказване и на своя глава партията (както обича да се измъква, когато го играе на либерален лидер).

Всички отраслови публицисти в Народното събрание знаят (а преди този момент всички депутати от съответните партии се похвалиха в кулоарите), че държавното управление сред ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия беше подредено още предходната седмица. Нинова имаше няколко министерства. Врътката за няколко часа, която тя направи значи единствено едно - безпомощна взаимозависимост.

Обективно е да се означи, че го отигра доста добре и при Цветанка Ризова в бТВ беше повече от безапелационна и кардинална. Изглежда, че нейната съществена уязвимост по линия на правораздаването са покупко-продажбите с оръжие за Украйна, които направи кабинетът „ Петков “ и в което Нинова отговаряше за комисията за експорт на оръжия и за които се похвали самия Кирил Петков, а няколко международни медии писаха.

По моя информация някои от тях не са направени напълно по закона и са попаднали в полезрението на ДАНС. Както и някои офшорни сметки на първата дама на българската левица и скъпия на сърцето ѝ началник на кабинета, в които влизат подразбиращите се комисионни за всяка такава договорка. Разказвам това, тъй като днешната кардинална позиция на Корнелия Нинова против войната в Украйна е възмутителна. Не ми се мисли какво ще излезе, в случай че задълбаем в кардиналната ѝ позиция против джендърството:). Тя обаче се оправя и удивително оцелява политически в тази невъзможна среда. От толкоз взиране в бездната Бойко Борисов се трансформира в него, само че без забележителната му двайсет годишна политическа кариера. Докарва го единствено откъм безпардонно лъжене. Гешев явно доста я опасява.

А Борисов самичък се простреля в крайници при подреден политически пъзел, тъй като му провървя прекалено много и тъй като падна в жертва на остарялата си уязвимост да се хареса на умните и красивите. От два стола - може да остане на земята, въпреки, че нищо към момента не е ясно. Просто изпусна сигурна опция с първия мандат и една безсмислена открита война с Гешев на който можеше да отреже главата без доста звук. Той реши да се хареса на ПП-ДБ и накара Габриел да разгласи, че ще му желае оставката на договаряния за държавно управление. Чиста нелепост, която си изяснявам само с това, че Борисов се почувства сигурен и съумял, тъй като в действителност съумя да се измъкне от три годишния клинч. По-голямата му неточност от тази е ще да поддържа втори мандат на „ Промяната “, с цел да пази депутатски имунитет и да клекне напълно на американския мейнстрийм.

А до въодушевените антиджендъри и прочие почитатели на Иван Гешев ще препоръчам да видят кой има изгода от неговите дейности. Миналата седмица „ Промяната “ беше в полуразпад, а през днешния ден приказва за конституционно болшинство. Досега дейностите на Иван Гешев са единствено в полза на най-неприятната секта на българското посланичество на демократическата пратия в американското посолство. Нищо, че върви с вратовръзка на слончета. Гешев върна Асен Василев и Кирил Петков в играта за власт. Това е явно, съгласно мен.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР